SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “Sivil toplum kuruluşları ziyaretleri devam ediyor”

“Sivil toplum kuruluşları ziyaretleri devam ediyor”

A - +

Aksaray Haberleri - 20.04.2015 - 14:17

“Sivil toplum kuruluşları ziyaretleri devam ediyor”

Aksaray Milletvekili Adayı Hüseyin Hüyük seçim çalışmalarına STK ziyaretleri devam ediyor. Ensar Vakfı, Aksütbir ve Ziraat Odasına Ziyaret gerçekleştirdi.

Ensar vakfı Aksaray şubesini ziyaret eden milletvekili adayı Hüseyin Hüyük vakıf Başkanı Bilal Bilecik ile hasbihal etti. STK’ların şehirlerin sosyalleşmesi ve öğrencilere yardım bakımından önemli olduğunu belirtti. Sorumlu çalışmalarından dolayı Başkan Bilecik ve Vakıf Üyelerine teşekkür etti. Geçmişte olduğu gibi bugünde yarın da birlikte yürümeliyiz Aksaray için hemşerilerimiz için geleceğimiz için. El ele oldukça, kenetlendikçe bizi ayırmaya yolumuzdan etmeye kimsenin gücü yetmez dedi.

Ziraat Odasını ziyaret etti. Ziraat Odası başkanı Emin KOÇAK hoş bir karşılama ile Milletvekili Adayına olan desteğini tekrarladı. Türkiye’nin ziraat adına önemli çalışmaları olduğunu belirten Hüyük, Aksaray tarım ve hayvancılığının geliştirilmesi için sivil toplum kuruluşlarının proje üretmeleri üretilen bu projeleri bakanlıkla il arasında koordinasyon sağlayabilecek siyasi iradeye destek olmak gerekir dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021