SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » SGK’dan önemli uyarı

SGK’dan önemli uyarı

A - +

Aksaray Haberleri - 17.04.2015 - 15:33

SGK’dan önemli uyarı

Sosyal Güvenlik İl Müdürü Saffet ÇALIŞKAN yaptığı yazılı açıklamada; Son günlerde bazı kişilerin SGK Başmüfettişi/Müfettişi unvanını kullanarak özel hastanelere telefon ettikleri ve “kısa bir süre sonra hastanelerine denetime geleceklerini, SGK mevzuatının yenilendiğini, denetime gelmeden evvel yenilenen SGK mevzuatıyla ilgili eğitim ve bilgilendirme amaçlı olarak basılmış olan bir kitabı temin ederek bu kitaba göre hareket etmeleri gerektiğini” belirttikleri, istedikleri fatura adresine üzerinde SGK kaşesi basılı zarf içerisinde kargo yoluyla söz konusu kitap ve faturayı gönderdikleri, gönderilen kitabın piyasa fiyatının kat kat üstünde bir rakamla fahiş bir fiyata fatura edildiği öğrenilmiştir.

Gerek Kurumumuzu gerekse SGK Rehberlik ve Teftiş Başkanlığımızı kamuoyu önünde rencide eden bu olaylar dolayısıyla açıklama yapılması ihtiyacı doğmuştur.

Başkanlığımızca ücret karşılığı herhangi bir kitap, dergi vb. yayın satılmadığı gibi, ücret karşılığında yapılan eğitim, bilgilendirme vb. faaliyetimiz de bulunmamaktadır.

Başta sağlık hizmet sunucuları olmak üzere, tüm işverenlerimiz ve sigortalılarımızın SGK Başmüfettişi/Müfettişi unvanını kullanarak ücret talebinde bulunan kişilerle karşılaşmaları halinde İl Müdürlüğümüzle irtibata geçmeleri, sahtecilik veya dolandırıcılık nedeni ile mağdur olmaları halinde yetkili Cumhuriyet Savcılığına başvurmaları gerekmektedir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021