SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Son Dakika » Sende Sultan Ol

Sende Sultan Ol

A - +

Son Dakika - 09.06.2021 - 21:11

Sende Sultan Ol
“Kuzeyboru’dan Çocuklarımıza Büyük Yatırım”
Kuzeyboru Spor Kulübü Aksaray ve çevre illerindeki genç kızların akademik ve spor eğitimini profesyonel bir ekip ile buluşturarak Sen de Sultan Ol! projesini başlatıyor.
Aksaray ili için 30.000 kız çocuğuna yetenek belirleme ve değerlendirme yapılması planlanan projede; Türk Milli takımının başarılarına katkıda bulunup Avrupa ve Dünya şampiyonluğunda rol oynayacak kızlar yetiştirilecek. Kuzeyboru, voleybol oynamaya uygun fiziksel özellikte öğrencilere nitelikli eğitimler vererek spor kültürü ile ülke çapında farkındalık oluşturulacak.
Proje ile ilgili açıklamalarda bulunan kulüp idari menajeri Ayşenur Batur; “ Kuzeyboru Spor Kulübü olarak, 10 yılı kapsayan dev projemizin temellerini atıyoruz. Genç yetenekleri keşfetmek, sağlıklı ve fiziksel gelişimini tamamlamış, spor ahlakı ile büyümüş nesiller yetiştirip Türk voleyboluna katma değer sağlamak için
‘ Sen de Sultan Ol’ projemizi başlattık. Bu kapsamda Altyapı Sportif Direktörlüğü görevi için Doç. Dr. Çalık Veli Koçak hocamız bizimle olacak.” dedi.
Programın amaçlarından bahseden Batur; “Özgüven sahibi, spora yatkın kızlarımızı geleceğe hazırlayacağız. Bayan Voleybol Milli Takımımızın başarıların pay sahibi olacak gençler yetiştireceğiz. Spor okulumuz için 8-12 yaş grubu, Alt yapı için 12-16 yaş gurubu oluşturulacak. Bunun yanında istenilen yaş-boy uygunluk düzeyini sağlayan çocuklarda bireysel başvuru yolu ile projeye dahil edilecek.
Haziran ayında seçmelerin başlayacağını, bu konu ile ilgili duyuruların Kuzeyboruspor sosyal medya hesaplarından yapılacağını duyuran Ayşenur Batur, geleceğimizin teminatı olan gençlerimizi ve ailelerini “Sende Sultan Ol” projesine davet etti.
Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021