SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Semt Polikliniği 7 Mahalleye Hizmet Verecek

Semt Polikliniği 7 Mahalleye Hizmet Verecek

A - +

Aksaray Haberleri - 02.03.2018 - 16:12

Semt Polikliniği 7 Mahalleye Hizmet Verecek

Ereğli Kapı Mahallesi, Fatih Mahallesi, Hürriyet mahallesi, Mehmet Akif Ersoy mahallesi, Pınar mahallesi, Selçuklu mahallesi ve Yavuz Sultan Selim Mahallelerinin de yaşayan 50 binden fazla nüfusa hizmet verecek olan semt polikliniğini açıldı.
4 ay önce göreve gelen İl Sağlık Müdürü ve Ekibi bu kısa süreç içerisinde Sağlık alanındaki çalışmalara ivme kazandırarak Aksaray’lıların sağlık sorunları konularında en küçüğünden en büyüğüne kadar mesai mefhumu gözetmeden Aksaray’lıların en iyi sağlık hizmeti alabilmeleri için çalışmalarına devam etmektedirler. Bu çalışmalarına yeni bir Semt polikliniği ile devam eden İl Sağlık Müdürlüğü Fatih mahallesinde 4127 sokak adresinde 1360 m2 toplam kapalı alana sahip, 2 katlı, 7 Poliklinik hizmeti (Dahiliye, Kardiyoloji, Genel Cerrahi, Kulak Burun Boğaz, Üroloji, Ortopedi ve Diş) Acil servis, 112 hizmetleri ile laboratuar ve röntgen hizmetleri verilecek olan yeni bir poliklinik daha kazandırdı.
Hayır sever Muzaffer Çakır tarafından bağış yapılan semt polikliniği bu bölgenin sağlık alanında adeta kanayan yarası olan semt polikliniğini hizmete girmesiyle burada yaşayan vatandaşlar 5 yıldızlı otel konforunda sağlık hizmeti alabilecekler.
Mahalle sakinlerinin semt polikliniği ile ilgili görüşleri ise şu şekilde; Bundan 20 yıl önce insanlar muayene ve ilaç kuyruğunda beklerken şimdi 5 yıldızlı otel konforunda hastanelerimiz, semt polikliniklerimiz, aile sağlık merkezlerimiz var.Vatandaşımız hekimini bile kendisi seçiyor.İstediği eczaneden sıra beklemeden ilacını alabiliyor.
Aksaray, Doktor, sağlık personeli sayısı, tıbbı cihazları, ambulans hizmetleri ayrıca özel hastaneleri ile sağlık alanında marka şehir olma yolunda hızlı ilerliyor. 15 yıl önce hayırseverlerce yapılmış sağlık ocağına hemşire, ebe isterken şimdi semt polikliniği isteniyor.Bu ülkemizin her alanda ne kadar geliştiğinin güzel bir göstergesidir.Çok şükür önceden özenen bir ülke iken, şimdi özenilen bir ülke konumuna geldik.Semt Polikliniğimiz in bölge insanımıza hayırlı olmasını diliyor,Emeği geçen il sağlık müdürlüğünün tüm çalışanlarına teşekkür ediyor ve tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler diliyoruz.”dediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021