SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Şehit kardeşinin doğum gününde anne oldu

Şehit kardeşinin doğum gününde anne oldu

A - +

Ana Manşet - 11.02.2024 - 9:26

Şehit kardeşinin doğum gününde anne oldu

Şehit Üstteğmen Gökhan Delen’inkızkardeşi şehit kardeşinin doğum gününde anne oldu. Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu eşi Canan Kumbuzoğlu ile hastanede ziyaret ettiği şehitDelen’in kardeşi Büşra Aslan’nı tebrik etti.

 

Irak’ın kuzeyi Pençe-Kilit Harekâtı bölgesindeki üs bölgesine sızmaya çalışan teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Aksaray’ın son şehidi Piyade Komando Üsteğmen Gökhan Delen’nin bugün doğum günü. Aksaray Valisi Mehmet Ali kumbuzoğlu eşi Canan Kumbuzoğlu ile ÜstteğmenGökhan Delen’in şehit olduğunda hamile olan kızkardeşinin doğumu nedeniyle Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti. Vali Kumbuzoğlu Şehit Üstteğmen Gökhan Delen’in doğum gününde dünyaya gelen minik yeğenini kucağına aldı. Ailenin sevinç, hüzün ve heyecanına ortak oldu.

Tüm şehitlere Allah’tan rahmet dileyen Vali Kumbuzoğlu eşi Canan Kumbuzoğlu ile birlikte Şehit Gökhan Delen’in kız kardeşi Büşra Aslan ve ailesini tebrik etti. Vali Kumbuzoğludayısı Şehit Üstteğmen Gökhan Delen’in doğum gününde dünyaya gözlerini açan Elzem Meva adı verilen minik bebeği kucağına alarak kulağına ezan okuyarak dua etti.

Vali Kumbuzoğlu; ailenin sevinç ve hüznüne ortak olurken;“Bugün bizim için çok önemli bir gün. Bir ay önce şehadete kavuşan Şehidimiz Gökhan Delen yeğeni bugün dünyaya geldi. Şehidimiz Gökhan Delen ile yeğeni Elzem Meva’nın da doğum günleri bugün. İnşallah şehidimiz minik yeğeni dayısı gibi vatana millete hayırlı bir birey olur. Kendisine hayırlı bir ömür diliyorum. Ay yıldızın gölgesinde ömrü bereketli olsun.” dedi.

Vali Kumbuzoğlu ile eşi Canan Kumbuzoğlu daha sonra hastanede yeni doğan servisinde dünyaya gelen bebekleri ve ailelerini ziyaret etti. İl Sağlık Müdürü Dr. Abdullah Güleç’inde bulunduğu ziyarette yeni doğan bebeklerini kucaklarına alan aileleri tebrik eden Vali Kumbuzoğlu, ailelere bebekleri ile hayırlı ömürler geçirmeleri temennisinde bulundu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021