SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Şehit Ailelerinden Vali Pekmez’e ziyaret

Şehit Ailelerinden Vali Pekmez’e ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 20.06.2018 - 16:33

Şehit Ailelerinden Vali Pekmez’e ziyaret

Aksaray Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hüseyin Koçak beraberinde şehit ailelerinden oluşan heyet ile Vali Aykut Pekmez’i ziyaret etti.

Vali Pekmez’le bayramlaşan şehit aileleri kendileri ile her zaman yakından ilgilenen Vali Pekmez’e teşekkür ettiler.

Dernek başkanı Hüseyin Koçak ve şehit aileleri ile bir süre sohbet eden Vali Pekmez; yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Eşi Yeşim Pekmez Hanımefendi ve Vali Pekmez’in Şehit aileleri ile her zaman yakından ilgilendiğini bundan büyük memnuniyet duyduklarını belirten dernek başkanı Koçak ve şehit aileleri bu ilgi ve desteğin her şehit ailesinin duası ile karşılık bulduğunu belirtti.

-Şehitlerimizin emanetine yapmamız gerekeni yapıyoruz

Vali Pekmez; şehit aileleri için ‘yapmamız gerekeni yapıyoruz’ diyerek: “Biz her zaman sizlerin yanında olmaya devam edeceğiz. Sizler bizlere ve bu millete emanetsiniz” dedi.

Dernek başkanı Hüseyin Koçak şehit aileleri için düzenledikleri gezi programları hakkında bilgi vererek Çanakkale’ye düzenledikleri gezinin çok iyi geçtiğini ailelerin bu tür programlarla daha da kaynaştığını söyledi. Bu programların düzenlenmesinde de Vali Pekmez’in ilgi ve katkısının bulunduğunu belirten Koçak Vali Pekmez’e teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021