SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Salim İçli Belediye Başkan Adayı Oldu

Salim İçli Belediye Başkan Adayı Oldu

A - +

Ana Manşet - 11.02.2024 - 9:53

Salim İçli Belediye Başkan Adayı Oldu

Yeniden Refah Partisi, Ankara Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen etkinlikte Aksaray Belediye Başkan Adayı olarak Salim İçli’yi gösterdi.

Yerel seçimlere sayılı günler kala gözler, AK Parti’yle ittifak kurmayacağını açıklayan YRP’ye çevrilmişti.

Partinin yerel seçim beyannamesi ve belediye başkan adayları tanıtım töreni, ‘Ahlaklı belediyecilik’ ve ‘Şehrine sahip çık’ temasıyla Atatürk Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Yeniden Refah Partisi Aksaray İl Başkanı Mustafa Selvi öncülüğünde kalabalık bir katılım ile Ankara’ya giden Aksaray ekibi aday tanıtımının ardından İl Başkanı Mustafa Selvi yaptığı açıklamada; Ankara Aatatürk Spor Salonundan Genel başkanımızın öncülüğünde Aksaray Belediye başkan adayımız olan Salim İçli açıklandı. Başkan adayımız ile birlikte 31 mart 2024 tarihinde yapılacak olan mahalli seçimler için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız İnancımıza sadık, davamıza bağlıyız. 

Yeniden Refah, yeniden Erbakan” parolasıyla iktidara yürüdüklerini söyleyen Selvi, “Biz kimseye kaybettirmek için değil, tüm Aksaray ve Türkiye’ye kazandırmak için çok çalışacağız” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021