SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sahte Kimlikle Kredi Çekip Ev Alırken Yakalandı

Sahte Kimlikle Kredi Çekip Ev Alırken Yakalandı

A - +

Aksaray Haberleri - 19.12.2015 - 14:04

Sahte Kimlikle Kredi Çekip Ev Alırken Yakalandı

Aksaray’da, yurtdışında yaşayan kardeşinin üzerine sahte kimlik çıkartıp bankadan ev kredisi çeken şahıs tapu işlemlerini yaparken suçüstü yakalandı.

Olay Aksaray merkezde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Recep Tozak (55), yurtdışında yaşayan kardeşi Nail Tozak’ın fotoğrafı ve bilgileriyle sahte kimlik çıkarttı. Bu sahte kimlikle bankaya ev kredisi talebinde bulunan Recep Tozak, 170 bin liralık kredisi ile tapu işlemlerini halletmek için Aksaray Tapu Müdürlüğü gitti. Burada yapılan işlemlerde tapu memuru Recep Tozak’ın bilgi ve fotoğrafından şüphelenerek durumu polise bildirdi. Kısa sürede Tapu Müdürlüğü’ne gelen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, şahsı teknik ve fiziksel takibe aldı. Yapılan takibin ardından yeterli delile ulaşan KOM ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Tapu Müdürlüğü’nde yapılan operasyonda şüpheli sahte kimlik ve evraklarla suçüstü yakalanarak gözaltına alındı. Aksaray Devlet Hastanesi’nde alınan sağlık raporunun ardından sorgulanmak üzere emniyete götürülen Recep Tozak, verdiği ifadesinde de olayı itiraf ettiği öğrenildi.

Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021