SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » ‘Sağlık Çocuk’ dergisi tanıtımı okullarda yapıldı

‘Sağlık Çocuk’ dergisi tanıtımı okullarda yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 13.06.2017 - 9:52

‘Sağlık Çocuk’ dergisi tanıtımı okullarda yapıldı

İl Sağlık ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Mahmut ARIK yaptığı açıklamada; Sağlıklı bir gelecek için çocukların elde ettikleri öğrenim deneyimleri büyük öneme sahiptir.7-10 yaş çocukların sağlık okuryazarlığını ve sağlıklı yaşam bilincini geliştirmek için bilgi, hikaye, bilmece, bulmaca, test ve görsellerin aldığı ’Sağlık Çocuk ’adlı derginin tanıtım sayısı Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü tarafından basılmıştır.

Sağlık Çocuk Dergisi, abonelik sistemi ile hedef kitleye ulaştırılacak olup, öğrenciler dergiye ücretsiz abone olabilecektir. Dergiye abone olmak çok kolay 30 Haziran’a kadar www.saglikcocuk.saglik.gov.tr internet sitesine girip çocuğunuzun adını. Soyadını ve adresini yazmanız yeterli. Tüm bu işlemleri yaptıktan sonra dergi her ay adresinize gelecektir.

Bu bağlamda; Halk Sağlığı Müdürlüğü olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile koordinasyon kurulup, belirlenen okullarda derginin dağıtım ve tanıtımı yapılarak afişlerin okullarda asılması suretiyle, öğrencilerin ücretsiz abone olmaları konusunda bilgilendirilmeleri sağlanmıştır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021