SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Sağlık Camiası bayramlaştı

Sağlık Camiası bayramlaştı

A - +

Aksaray Haberleri - 04.09.2017 - 15:51

Sağlık Camiası bayramlaştı

Sağlık Bakanlığı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla 81 ilde gerçekleştirilen program kapsamında, sağlık yöneticileri kamu hastanelerine bağlı sağlık tesislerinde nöbetçi personel ile hasta ve hasta yakınlarıyla bayramlaştı.

Bu kapsamda Aksaray’a gelen Sağlık Bakanlığı Şehir Hastaneleri Daire Başkanı Sait Çelebi, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne ziyarette bulundu. Ziyarete Aksaray İl Sağlık Müdürü Vekili Dr.Hüseyin Sarıkaya, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreter V. Uzm. Dr. Ahmet Korkmaz, Aksaray Kamu Hastaneleri Birliği Mali Hizmetler Başkanı Abdurrahman Dağdelen, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastane Yöneticisi Uzm. Dr. Cengizhan Kılıçaslan eşlik etti. Diğer bir ziyarette ise, Sağlık Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü Uluslararası Kuruluşlarla İlişkiler Daire Başkanı Yusuf Irmak Ortaköy Devlet Hastanesi çalışanları ve hastalarına ziyarette bulundu. Her iki ziyarette de hastanedeki nöbetçi sağlık çalışanları , hasta ve hasta yakınları ile birebir ilgilenilip sohbet edilerek, geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu ve bayram kutlama dilekleri iletildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021