SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Rektör Şahin’den Başkan Koçak’a Ziyaret

Rektör Şahin’den Başkan Koçak’a Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 01.03.2016 - 10:26

Rektör Şahin’den Başkan Koçak’a Ziyaret

Aksaray Üniversitesi Rektörü Yusuf Şahin, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak’ı makamında ziyaret etti.
Rektör Şahin, Aksaray’ın tarım ve hayvancılık alanında yapılan çalışmalar ile ilgili Başkan Koçak’tan bilgiler alırken, Ziraat Odası Başkanı Emin Koçak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Aksaray’ın tarın ve hayvancılık kenti olduğunu ifade eden Başkan Emin Koçak, Aksaray’da tarım ve hayvancılığın her geçen gün büyük bir ivmeyle ilerlediğini söyledi. Ziraat Odası olarak tarım ve hayvancılık alanında ciddi çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Koçak, her zaman olduğu gibi eğitime son derece önem verdiklerini anlattı. Tarım ve hayvancılığın anadan babadan kalan usullerle yapılmaya çalışıldığını ifade eden Başkan Koçak, Ziraat Odası olarak çiftçilere eğitim verdiklerini kaydetti. Birçok belde, ilçe ve köyde Ziraat Odası olarak çiftçilere eğitimler verildiğini belirten Başkan Koçak, Aksaray’da tarım ve hayvancılığın artık bilimsel metotlarla yapıldığına dikkat çekti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021