SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Rektör Arıbaş Sorunları Dinledi

Rektör Arıbaş Sorunları Dinledi

A - +

Ana Manşet - 29.03.2024 - 9:18

Rektör Arıbaş Sorunları Dinledi

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Alpay Arıbaş, iftar yemeğinde öğrencilerle bir araya geldi. Öğrenci yemekhanesindeki sürpriz ramazan buluşmasında dersler, bilimsel projeler, sorunlar ve sosyal etkinlikler istişare edildi.

Rektör Arıbaş, üst yönetimle birlikte öğrenci yemekhanesini ziyaret etti. İftar yemeği için sıra bekleyen öğrencilerin arasına karışan ASÜ Rektörü, tüm öğrencilerle tek tek selamlaştı, bir ihtiyaçları olup olmadığını sordu. Rektör Arıbaş’ı yemekhane sırasında gören öğrenciler önce şaşkınlıklarını gizleyemedi daha sonra ise sorunlarını ve beklentilerini anlattı. Öğrencileri dikkatle dinleyen, notlar alan ve sordukları sorulara samimiyetle yanıt veren Rektör Prof. Dr. Alpay Arıbaş, akşam ezanının okunmasının ardından iftarını öğrencilerle birlikte açtı. Öğrencilerin üniversitenin gerçek sahipleri olduğunu kaydeden Prof. Arıbaş, “Biz, her fırsatta öğrencilerimizle bir araya geliyor, birbirimizi dinliyor, projeler geliştiriyor, fikir alışverişleri yapıyoruz… Bugün de evlatlarımızı yemekhanede ziyaret etmek, ramazan bereketini paylaşmak ve sorunlarını dinlemek istedik. Onların bize yaptığı ve yapacağı her geri dönüş, eleştiri ve öneri çok değerli. Farklı vesilelerle öğrencilerimizle buluşmaya devam edeceğiz” dedi. Öğrenciler de Rektör Alpay Arıbaş’a sürpriz ziyareti ve iftar yemeği için teşekkür etti.

Öğrenci buluşmasına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ömer Köse, Prof. Dr. Yavuz Selim Çakmak ve Prof. Dr. Erşan Sever ile Genel Sekreter Doç. Dr. Hüseyin Erdal ve Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Bülbül de katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021