SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Polis adayı öğrenciler, Adliyeyi ziyaret ettiler

Polis adayı öğrenciler, Adliyeyi ziyaret ettiler

A - +

Aksaray Haberleri - 06.12.2017 - 15:40

Polis adayı öğrenciler, Adliyeyi ziyaret ettiler

Aksaray Şehit Önder Güzel Polis Meslek Eğitim Müdürlüğü’nde Polis adayı olarak meslek eğitimlerini sürdüren ve 13.12.2017 tarihinde kur a çekerek Polislik görevine atanacak yaklaşık 650 öğrenciden 53 kadar öğrenci komiser Kübra Altan ve Kemal Akdeniz nezaretinde 30/11/2017 tarihinde adliyemize ziyarete geldiler.
Önce Aksaray Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın’ı makamında ziyarete bulunan öğrenciler günün anısına Cumhuriyet Başsavcımıza çiçek takdim ettiler.
Polis adayı olmak için eğitimlerini tamamlayıp son bitirme sınavını ve yemin törenin bekleyen polis adaylarına bizzat Cumhuriyet Başsavcımız nezaretinde adliyemiz gezdirilmiş ve kendilerine adalet daireleri tanıtılmıştır.
Daha sonra 2. Ağır ceza Mahkemesinde Başkan Seyfullah Sarıgül idaresinde devam eden duruşmaları da izleyen Polis adaylarına adliyemiz kafeteryasında çay ikram edilmiş, burada Cumhuriyet Başsavcımız Ramazan AKIN, Adalet Komisyonu Başkanımız Seyfullah Sarıgül ve İdare Mahkemesi başkanımız Osman ERKAN öğrencilerle sohbet edip sorularını cevaplamışlardır.
Polis adayı öğrenciler ; ziyaretten oldukça memnun olduklarını, yakında atanacakları Polislik mesleğinin ana faaliyet alanlarından olan adli görevleri ile ilgili adliye ve adalet dairelerini tanımalarının kendilerine çok faydalı olduğunu ifade etmişler ve okullarına uğurlanmıştır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021