SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Pandemi Döneminin Bilgi Durağı ATSO Oldu

Pandemi Döneminin Bilgi Durağı ATSO Oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 20.08.2020 - 16:05

Pandemi Döneminin Bilgi Durağı ATSO Oldu

Aksaray’ın en büyük Sivil Toplum Kuruluşu olan Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası pandemi döneminin ülkemizde görülmeye başlandığı mart ayından bu yana sanayi, turizm, ticaret, sağlık, teşvik ve destekler gibi onlarca alanda yaptığı yüzlerce paylaşımla kamuoyu ve iş dünyasını bilgilendirdi.

Devletin ve kurumların attığı adımları anlık olarak sosyal medya hesaplarından üyeler ve vatandaşlarla paylaşan ATSO, tüm kesimler tarafından takdir toplamaya devam ediyor.

Konu hakkında açıklamada bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklama da; “Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize ve vatandaşlarımıza olan sorumluluğumuzdan yola çıkarak pandemi döneminin ülkemizde etkisini göstermeye başladığı andan itibaren her gün onlarca bilgiyi üyelerimize ve vatandaşlarımız ile paylaştık. Devletimizin, Kamu Kurumlarımızın, Sivil Toplum Kuruluşlarının, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğimizin iş dünyamız ve sosyal alanda attığı gerekli tüm adımları anlık olarak üyelerimiz ile paylaştık. Sanayi’den, Turizm’e, Hayvancılıktan, Tarıma gerek iş dünyamızı ilgilendiren konularda gerekse sağlık alanında açıklanan ve atılan tüm adımları en hızlı şekilde duyurusunu yaparak üyelerimizi ve kamuoyunu bilgilendirdik. Özellikle Devletimizin pandemi döneminde işletmelerimize yönelik olarak çıkarmış olduğu destek ve teşvikleri ivedi bir şekilde üyelerimize ileterek Aksaray’da yüzlerce işletmemizin teşvik ve desteklerden faydalanmasına aracılık etme imkânımız oldu. Üyelerimizden ve vatandaşlarımızdan gelen geri bildirimler şahsımı ve yönetim kurulumu son derece mutlu etmekte daha azim ve inançla çalışmalarımıza vesile olmaktadır. Anlık olarak duyurularımızın yapıldığı Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamızın Sosyal Medya Hesaplarını ve Mobil Uygulamasını iş dünyamızdan indirilmesini ve takip edilmesini buradan talep ediyorum. Bizlerin en büyük görevlerinden biriside haberleşme noktasıdır ve biz bu noktada en iyi şekilde üyelerimize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021