SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Özel Çocukların Mezuniyet Sevinci

Özel Çocukların Mezuniyet Sevinci

A - +

Aksaray Haberleri - 17.05.2019 - 16:16

Özel Çocukların Mezuniyet Sevinci

Aksaray Hacı Ömer Usluer Özel Eğitim Meslek Okulunda I. Geleneksel Özel Eğitim Şenliği ve mezuniyet töreni yapıldı.

Törene; Aksaray Belediye Başkan Vekili Cem Elibol, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Muhittin Öztürk ve Hayrullah Alaboyun, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın, Türk Eğitim Sen Başkanı Ali Toprak, Okul Müdürü İbrahim Akdere, sivil toplum örgüt temsilcileri, özel eğitim şenliğine destek veren üniveriste öğrencileri, okul öğretmenleri, öğrencileri ve özel çocukların aileleri katıldı.

I. Geleneksel Özel Eğitim Şenliğinde okul öğrencilerinin el emeği göz nuru eserlerin sergilendiği stantları gezen protokol üyeleri, özel çocuklar tarafından samimiyetle karşılandı.

Ardından Belediye Başkan Vekili Cem Elibol, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Muhittin Öztürk ve Hayrullah Alaboyun, Eğitim Bir Sen Başkanı Murat Günaydın, Türk Eğitim Sen Başkanı Ali Toprak ve öğrenci velileri okul bahçesine her özel çocuk adına birer fidan diktiler.

Son olarak Hacı Ömer Usluer Özel Eğitim Meslek Okulunda mezun olan öğrencilere diplomaları teslim edilerek okulda eğitim şenliği başlatıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021