
Aksaray Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaların kullandığı elektriğin dağıtım bedelinde yüzde 17’lik indirim yapıldı.
2015 yılında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan (EPDK) elektrik dağıtım lisansı alarak OSB içerisinde elektrik dağıtım faaliyetine başlayan Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü; fabrikalara verilen elektrik dağıtım bedellerinde yüzde 17’lik indirim yaptı.
Aksaray Valisi Aykut Pekmez OSB Yönetim Kurulunda değerlendirdikleri konu ile ilgili yaptığı açıklamada 2016 yılında MEDAŞ’tan abonelik devirlerini alan OSB Müdürlüğünün OSB içerisindeki elektrik hatlarının ve trafoların her türlü bakım, onarımı ve arızalarının müdürlük bünyesinde kurulan elektrik birimi tarafından yapıldığını bildirdi.
OSB’de kesintisiz enerji ihtiyacının karşılanması için yeni yatırımların yanı sıra mevcut hatların bakım onarımlarını da gerçekleştirdiğini belirten Vali Pekmez; 2018 yılı için enerji dağıtım bedelinde indirim yapıldığını söyledi.
Vali Pekmez açıklamasında; “Aksaray OSB’de 2018 yılı için elektrik dağıtım bedeli birim fiyatı 1.582 (Kr/kWh)’dan 1,319 ( Kr/kWh)’a düşürüldü. OSB bünyesindeki yatırımcılarımızın kullandıkları enerji karşılığında ödedikleri dağıtım bedelinde %17 civarında bir indirim yapılmış oldu. Fabrikalarımız 2018 yılı içinde kullanacakları elektriğin dağıtım bedelini indirimli olarak ödeyecekler” dedi.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
27 Haziran 2026 Terör soruşturmasında 178 kişi tutuklandı
27 Haziran 2026 Kars Kaşarı, Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili yolunda
27 Haziran 2026 Çorum’da 83 bin 402 öğrenci karne sevinci yaşadı
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 Kars merkezli ‘Evde paketleme işi’ vaadiyle vatandaşları dolandırdılar
0:00 Kars İl Özel İdaresi’nde kilit parke taşı üretimi aralıksız sürüyor
0:00 Kaymakam Aslantatar, öğrencilerin karne sevincine ortak oldu
0:00 DMM’den sahte belge uyarısı: NATO Zirvesi iddiaları yalanlandı
0:00 Kars Milletvekili Adem Çalkın: Kars’a 24 doktor atandı, yeni hekimler hayırlı olsun
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
