SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » OSB’de 2 yatırımcıya 18 dönüm yer tahsisi yapıldı

OSB’de 2 yatırımcıya 18 dönüm yer tahsisi yapıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 11.06.2015 - 14:15

OSB’de 2 yatırımcıya 18 dönüm yer tahsisi yapıldı

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Toplantısı Vali Şeref Ataklı başkanlığında yapıldı. Toplantıya Yönetim Kurulu üyeleri İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ramazan Altundağ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Koçaş ve OSB Bölge Müdürü İsmet Çağlar katıldı.

Vali Şeref Ataklı yaptığı açıklamada 2 yeni yatırımcıya 18 dönümlük yeni tahsis yaptıklarını toplamda 50 kişinin istihdamının öngörüldüğünü söyledi.

OSB’nin genişleme alanı, OSB’de ihtiyaç duyulan sosyal tesislerin yapılması ile ilgili değerlendirmede bulunduklarını belirten Vali Ataklı, bölgede yatırım yapan yatırımcıların talepleri çalışanların ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda eksikliği hissedilen sosyal tesislerin en kısa zamanda tamamlanması için gayret gösterdiklerini söyledi.

Aksaray OSB’de yatırım yapmak isteyen yatırımcıların arsa taleplerinin karşılanması için OSB’ye 550 hektarlık ek genişleme alanı oluşturulması çalışmalarının devam ettiğini belirten Vali Ataklı, ‘Genişleme alanlarının belirlenmesi konusunda bakanlık yer seçim komisyonunun olumlu raporu doğrultusunda jeolojik etüt çalışmaları başladı. İlgili kurum ve kuruluşların yapacağı çalışmalar en kısa zamanda tamamlanarak yeni alandan arsa tahsisleri yapmaya başlayacağız’ dedi.

Aksaray OSB’de yatırım çalışmalarını sürdüren Brisa konusunda açıklamalarda bulunan Vali Ataklı, inşaat ruhsatını alan Brisa’nın inşaat çalışmaları için hazırlıklarını sürdürdüğünü belirtti.

Vali Ataklı tahsis edilen parsellerin yatırımcılara hayırlı olması dileğinde bulunarak, Aksaray OSB’de yatırımların artması daha çok kişinin istihdam edilmesi için el birliği içinde çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021