SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ortaköy Devlet Hastanesi 2018’e Rekor Ameliyat Sayısı İle Başladı

Ortaköy Devlet Hastanesi 2018’e Rekor Ameliyat Sayısı İle Başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 01.02.2018 - 9:49

Ortaköy Devlet Hastanesi 2018’e Rekor Ameliyat Sayısı İle Başladı

Ortaköy Devlet Hastanesi 2018’e Rekor Ameliyat Sayısı İle Başladı. Ortaköy Devlet Hastanesi’nde 2018 Ocak ayında 61 ameliyat yapıldı. Bu ameliyatların 13’nü Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Mustafa Arık, 7’ni Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ebru Özdemir, 41 ameliyatı KBB uzmanı Op. Dr. Fuad Sofuoğlu yaptı. Ara tatilin gelmesiyle Ortaköy Devlet Hastanesinde Ameliyat patlaması oldu. Vatandaşımıza hizmet için ekstra güçle çalışan ekibimiz 30 günde 61 hastayı ameliyat etti.
2017 yılında Ortaköy Devlet Hastanesinde KBB uzmanı olarak göreve başlayan Op. Dr. Fuad Sofuoğlu 1 yılda 200 operasyon yaptı. Hastanemizde aynı zamanda başhekim olan doktorumuz 2018 yılına rekor ameliyat sayısı ile başladı.
Fuad Sofuoğlu: ‘’Ortaköy’e geldiğimizden beri var gücümüzle çalışıyoruz. Kulak Burun Boğaz hastalıkları konusunda her türlü ameliyatı imkanlar dahilinde yapmaya çalışıyoruz. Kliniğimizde endoskopik kulak ameliyatları, burun çeperi eğrilikleri, estetik burun ameliyatları, maksilofasial travma ameliyatları, endoskopik sinüs cerrahisi ameliyatları, kepçe kulak ameliyatları, bademcik geniz eti ameliyatları ve baş boyunu ilgilendiren her türlü tümör cerrahisi yapılmaktadır.
Ortaköy Devlet Hastanesi başhekimi olan Dr. Fuad Sofuoğlu konuşmasında şöyle dedi: ‘’ Her ameliyat arkasında emek barındırıyor. Başarılı geçen bu kadar ameliyatın arkasında iyi bir ekip işi var. Başta anestezi doktorumuz Ömer Aydın ve ekibi olmak üzere, ameliyathane hemşire ekibi, servis hemşirelerimiz, personellerimize, sekreterlerimize teşekkür ediyorum. Hastalarımızın güler yüzlü bir şekilde sağlıklarına kavuşup evlerine dönmeleri için ekip arkadaşlarımız arı gibi çalışıyor. Bize gelen tüm hastalarımız bizim için özel ve değerlidir.
Ortaköy’ün yanı sıra çevre iller başta olmak üzere, Türkiye’nin pek çok yerinden hasta kabul ettiklerini ve hizmet verdiklerini ifade eden, Fuad Sofuoğlu hedeflerinin Aksaray başta olmak üzere diğer şehirlere hasta sevkinin önüne geçerek, insanlara en kaliteli ve güvenilir tedavi hizmetini yerinde sunmak olduğunu söyledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021