SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Yerel Haberler » Okulları hedef alan paylaşımlara operasyon: yüzlerce gözaltı

Okulları hedef alan paylaşımlara operasyon: yüzlerce gözaltı

A - +

Yerel Haberler - 20.04.2026 - 0:00

Okulları hedef alan paylaşımlara operasyon: yüzlerce gözaltı

ANKARA – BHA

İletişim Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, 72 ildeki Cumhuriyet Başsavcılıklarınca toplam 661 hesap sahibi hakkında işlem başlatıldığı belirtildi. Bu kişilerden 68’inin tutuklandığı, bazı şüpheliler hakkında adli kontrol ve koruma tedbirleri uygulandığı, bir kısmının ise serbest bırakıldığı aktarıldı.

Ayrıca 1104 sosyal medya hesabına erişim engeli getirilirken, 249 şüphelinin gözaltında olduğu ve bazı kişiler hakkında yakalama çalışmalarının sürdüğü ifade edildi.

Açıklamada, sürecin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda, Adalet Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Millî Eğitim Bakanlığı ile koordineli şekilde yürütüldüğü bildirildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021