SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Haberleri » Nakkaş-Hasas Kadın Aktivite Merkezi Açılışa Hazırlanıyor

Nakkaş-Hasas Kadın Aktivite Merkezi Açılışa Hazırlanıyor

A - +

Belediye Haberleri - 04.11.2021 - 14:01

Nakkaş-Hasas Kadın Aktivite Merkezi Açılışa Hazırlanıyor

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in şehre kazandırdığı projeler arasında yer alan Nakkaş-Hasas Kadın Aktivite Merkezi’nde çalışmalar tamamlandı. Düzenlenecek açılış töreni ile sosyal tesisin kapıları hanımlara açılacak.

Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Nakkaş-Hasas Kadın Aktivite Merkezi’nde inşaat çalışmaları tamamlanarak açılışa hazır hale geldi. Hanımların sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlere yöneltmek amacıyla projesi hazırlanan Nakkaş-Hasas Kadın Aktivite Merkezi birçok etkinliğin aynı anda yapılabilmesine imkân sunacak.

Nakkaş, Hasas, Küçük Bölcek ve çevre mahallelerde oturan hanımlar boş vakitlerini değerlendirebilecekleri aktivite merkezinde çeşitli branşlarda meslekî kurslar ve sosyal etkinlikler düzenlenecek.

Sadece hanımların kullanabilecekleri Nakkaş-Hasas Kadın Aktivite Merkezi içerisinde kapalı yüzme havuzu, sauna, buhar odası, fitness salonu, spor salonu, kütüphane, derslikler, meslekî kursların yapılacağı atölyeler, kabul ve dinlenme salonları yer alıyor.

Nakkaş-Hasas Kadın Aktivite Merkezi’nin önümüzdeki günlerde hizmete açılacağı müjdesini veren Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, şehre yeni bir sosyal tesis daha kazandırmanın sevincini yaşadığını belirtti. Belediye Başkanı Dinçer; “Şehrimizde hanım kardeşlerimizin aktivite merkezlerine olan ilgisini biliyoruz. Seçim öncesi gittiğimiz her mahallede hanımlarımızın yoğun talepleri üzerine yeni aktivite merkezleri yapacağımıza dair söz vermiştik. Göreve başladığımızda gerçekleştirdiğimiz ilk icraatlardan biri de TOKİ Bölgesi’ndeki Necmiye Hatun Kadın Aktivite Merkezi’ni tamamlayıp hanımlarımızın hizmetine sunmak oldu.

Hanımların yoğun talepleri doğrultusunda da projesini hazırlayıp geçtiğimiz yıl temelini attığımız Nakkaş-Hasas Kadın Aktivite Merkezi’miz açılışa hazır hale getirdik. Bu tesisimizden Nakkaş, Hasas, Küçük Bölcek ve çevre mahallerde oturan hanımlarımız faydalanabilecek. Hanım kardeşlerimiz burada boş vakitlerini değerlendirirken meslek edindirme kurslarıyla kendilerini geliştirmek suretiyle aile ekonomilerine katkı sağlamış olacaklar.

Merkezimiz hizmete açılması ile birlikte sosyal belediyecilik adına güzel bir hizmeti daha kentimize kazandırmış oluyoruz. Toplumun her kesiminin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik şehrimizin birçok noktasında başlattığımız çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021