SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Yaldır’dan Ulukışla ve Ağaçören Ziyareti

Milletvekili Yaldır’dan Ulukışla ve Ağaçören Ziyareti

A - +

Aksaray Haberleri - 08.08.2015 - 10:13

Milletvekili Yaldır’dan Ulukışla ve Ağaçören Ziyareti

Milletvekili Turan Yaldır teşekkür ziyaretlerine Ulukışla Köyü ve Ağaçören ilçesi ile devam etti. Cuma namazı için Ulukışla Köyü’ne gelen Turan YALDIR namaz öncesi ve sonrasında cami cemaati ile sohbette bulundu. Daha sonrasında köylülerin daveti ile evlerine evine konuk olan YALDIR “Seçimde bizlere büyük bir teveccüh gösteren Ulukışlalı hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum. Bizlere büyük bir vefa örneği gösterdiler. Bizlerde bu gösterilen saygı ve sevginin bir seçim değil bir ömür sorumluluğunu taşıyacağız”dedi. Ulukışla’daki ziyaretlerinin arkasından Ağaçören ilçesine geçen Turan YALDIR ilçe merkezinde de büyük bir sevgi ve yakınlık ile karşılandı. İlçe sokakalarında esnafı ziyaretlerinde bulunan Turan YALDIR dükkan ve iş yeri sahiplerinin hem yerel hem de ülke gündemi hakkındaki taleplerini dinledi. Daha sonrasında Hükümet Konağı’nda bulunan kamu çalışanlarını bürolarında ziyaret eden YALDIR’ı Ağaçören Kaymakam’ı Erkan YILMAZ’da makamında kabul ederek ağırladı. Kendisine görevinde başarılar dileyen Turan YALDIR Kaymakam Erkan YILMAZ ile ilçe hakkında istişarelerde bulunarak atılması gereken adımlar için kendisinin tüm gücüyle hazır olduğunu üzerine düşen ne varsa yapmaktan geri durmayacağını belirtti. Daha sonra Hükümet Konağı’ndan ayrılan Turan YALDIR Ağaçören İlçe Başkanı Mehmetdede DOĞAN’ın oğlu Alişan DOĞAN’ın düğünü ne katıldı.

Ziyaretler sonrasında görüşlerini aldığımız Turan YALDIR “ Sahalarda olmaya devam ediyoruz. Yorulmadan usanmadan dinleyemediğimiz dertlerin vebalini içimizde duyarak hane hane kapı kapı dolaşarak vatandaşlarımız ile buluşuyoruz. Onlar da her gittiğimiz yerde bizleri bağırlarına basmaya devam ediyorlar. Onların yüzlerinde ki bu mutluluk bu samimiyet bizler için tüm makam ve mevkilerden evladır. Yüzlerindeki bu tebessümlerin gönüllerindeki ferahlığın kaybolmaması için gece gündüz çalışmlarımızı sürdüreceğiz.” Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021