Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Milletvekili Yaldır, Aksaray’ımızın Şampiyonlar Ligi’ni oluşturduk

Milletvekili Yaldır, Aksaray’ımızın Şampiyonlar Ligi’ni oluşturduk

A - +

Ana Manşet - 16.10.2023 - 23:26

Milletvekili Yaldır,  Aksaray’ımızın Şampiyonlar Ligi’ni oluşturduk

İyi Parti Aksaray İl Başkanlığı İl yönetim kadrosu belli oldu.

İYİ Parti il teşkilatı Sercan Belegemen’in İl Başkanı olarak atanmasının ardından uzun bir süredir Aksaray’ın gündeminde yer alan İYİ Parti İl yönetimi belli oldu.
Ağaçlı Melendiz Otelde yapılan yönetim kurulu basın tanıtım programına; İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır, İl Başkanı Sercan Belgemen ile Merkez İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve parti yöneticileri katıldı.

Burada konuşma yapan milletvekili Turan Yaldır;

Ben 25 yıldır Aksaray’da aktif siyaset hayatının içerisinde olan bir kardeşiniz olarak ilk defa bir siyasi partinin il yönetim kurulu’nun basınla tanıştığı bir programa dahil oldum, katıldım, şahit oldum. Bunun için çok mutluyum. Sizler biraz önce eski il başkanlarımızı alkışladınız, ben de mevcut il başkanımız Sercan Belgemen kardeşim için bize bugün böyle bir toplulukla bir araya getirdiği için hepinizden bir alkış istiyorum dedi.

İYİ Parti Milletvekili Turan Yaldır sözlerine; Ben yeni yönetim kurulumuz için Aksaray’ımızın Şampiyonlar Ligi’ni oluşturduk diyorum. Her biri kendi alanında başarılı, meslek sahibi, ilkeli, ahlaklı, duruş sahibi, komşusu tarafından sevilen, iş yaptığı insanlar tarafından sevilen, namuslu insanlardan, cesur insanlardan oluşan bir topluluğa hitap etmekten büyük bir mutluluk duyduğumu belirtmek istiyorum. Bugün Sercan Başkanımızın Yönetim Kurulu’na yer alan kıymetli gönüldaşlarımız bir ranta, bir çıkara, bir menfaate ve bir güce talip olmadılar.

Gönüldaşlarımız bir gönül seferberliğine ve aynı zamanda da bir çileye talip oldular. Allah razı olsun, iyi ki varsınız, iyi ki bizimlesiniz. Biz sizlerle sadece siyaset yapmaya, değil, aynı zamanda bir aile olmaya, dostluğunuza, samimiyetinize, muhabbetinize, düşüncelerinize, şevkinize, memleketimize olan aşkınıza talibiz kıymetli gönüldaşlar diyerek sözlerine devam eden Milletvekili Turan Yaldır, Siyaset yıllar yılı sürmeyecek bizler için. Bize ayrılan süre dolduğunda, geriye dönüp baktığımızda omuz omuza verdiğimiz mücadele ve gök kubbede hoş bir seda kalacak yerine, değerli gönüldaşlarım, malumuz geçtiğimiz hafta pazar günü yaklaşık bir hafta önce Hamasın İsrail’li sivillere karşı başlatmış olduğu saldırıyı haberlerden, sosyal medyadan ne yazık ki üzülerek izledik.
İsrail’li sivillere Allahu Ekber nidalarıyla saldırıp öldüren Hamas, ne yazık ki sonraki süreci hiç hesaba dahil etmedi. Pazar günden bugüne Filistinli Müslüman kardeşlerimiz katil İsrail tarafından neredeyse bir soykırıma, bir katliama maruz kalmış durumda. İsrail’in Hitlervari devlet başkanı Netenyahu gözü dönmüş bir şekilde batıyı da arkasına alarak kadın demeden, çocuk demeden, yaşlı demeden büyük bir katliamı tüm dünyanın gözü önünde sergilemekte. İnşallah bu katliam bir an önce aklı selimle son bulur ve Müslüman kardeşlerimiz oradaki soykırımı sona erer dedi.
Milletvekili Yaldır; Değerli dava arkadaşlarım İYİ Partimiz Türkiye’de en çok iftiraya, haksız ithama aynı zamanda kötü söze mahrum kalan bir siyasi partiyken bununla birlikte diğer siyasi partiler tarafından en çok iş birliği yapılmak istenen, en çok ittifak olunmak istenen bir siyasi parti özelliğini daha taşıyoruz. Beyefendilerin işlerine geldi mi İYİ Parti yerli ve milli bir parti, yok işlerine gelmedi mi İYİ Parti FETÖ’cü İYİ Parti PKK’cı İYİ Parti HDP’yle beraber İYİ Parti falanla filanla beraber diye ahlaksızla suçlamalarla karşı karşıya kalan bir siyasi partiyiz.

Geçtiğimiz hafta Sayın Devlet Bahçeli’nin İYİ Parti’ye karşı bir komşuluk davetinin hemen ardından geçtiğimiz günlerde de Sayın Cumhurbaşkanı’nın İYİ Parti’ye karşı bir ittifak davetini hep birlikte izledik. 28 Mayıs’a kadar birlikte ittifak yapmış olduğumuz Cumhuriyet Halk Partisi’nin içerisindeki değişimci kanadında çok sık ifade ettiği biz kazanırsak İYİ Parti ile ittifakımıza devam edeceğiz gibi yaklaşımlarını çok sık görüyoruz. Gelinen noktada en çok ittifak yapılmak istenen en çok birlikte olmak istenen bir siyasi parti ama beyefendilerin işine gelmediğinde en çabuk çamur ve iftira atılan bir siyasi partinin neferleri ve mensuplarıyız. Genel başkanımıza Sayın Erdoğan tarafından çok sıkça başbakan yardımcılığı, bakanlık, ittifak teklifleri sık sık olmuştur.

Sayın Akşener’e yapılan teklifleri Türkiye’de başka bir siyasi lidere, başka bir siyasi figüre yapılmış olsaydı inanın ne duruş kalırdı ne de bir vizyon kalırdı. Bu noktada Sayın Genel Başkanımız şimdiye kadar Türk milliyetçisi ve ülkücü bir duruşu her platformda göstermiştir. Bundan sonra da yine göstermeye devam edecektir ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından İYİ Partinin kuruluş yıl dönümü nedeni ile pasta kesimi yapıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021