SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Palta’dan Sürpriz Ziyaret

Milletvekili Palta’dan Sürpriz Ziyaret

A - +

Aksaray Haberleri - 11.08.2015 - 14:51

Milletvekili Palta’dan Sürpriz Ziyaret

Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay yaptığı yazılı açıklamada; AK Parti heyeti olarak ziyaretlerimize sürprizler eklenerek kurtuluş mahallesinde devam ettiğini belirtti. Milletvekilimiz Nevzat Palta, beraberinde İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaretlerine bir sürpriz ekledi ve kurtuluş mahallesi sakinlerine ziyaret gerçekleştirdiğini belirtti.

Kurtuluş mahallesi muhtarı Yaşar Oğuz beyi ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek çaylarını içtik, Sohbetlerinde bulunduk. Siyasi düşünceleri ne olursa olsun tüm vatandaşlarımızı tüm hemşerilerimizi ziyaret ettiklerini ifade eden Milletvekili Patla, Türkiye’de işi, aşı arttırmak için, insanların satın alma gücünü, yaşama imkânlarını, eğitimini, sağlık hizmetlerini yükseltmek için durmadan koşturan bir parti teşkilatına sahip olduklarını belirtti.

Milletvekili Nevzat Palta’yı karşılarında gören mahalle sakinleri çok mutlu olduklarını ifade edip, kendilerine yapılan sürpriz ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021