SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Aydoğdu Babalar Gününü Kutladı

Milletvekili Aydoğdu Babalar Gününü Kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 15.06.2019 - 14:26

Milletvekili Aydoğdu Babalar Gününü Kutladı

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu; Ailesi için her türlü fedakârlığı üstlenen, her türlü çileye göğüs geren, ailesinin mutluluğunu kendi mutluluğu sayan babalar, aile değerlerimizin korunmasında, adalet, paylaşma, sorumluluk, sevgi, saygı, otorite gibi hayati değerlerin kuşaktan kuşağa aktarılmasında belirleyici bir rol üstlenmektedir.

Bize hayatın anlamını ve tüm güzelliklerini öğreten, evlatları için her türlü fedakârlığa katlanan, sadece kendi sorumluluğunu değil, ailenin mesuliyetini omuzlarında taşıyan, acısını dışa vuramayan, sevgisini ifade edemeyen babaların her zaman isteği ve dileği; çocukları için iyi bir gelecek hazırlayabilmek ve onların geleceklerini güvence altına alabilmektir.

Bu itibarla, üzerimizde hakkı olan anne ve babaların rızasını kazanmak, onların gönlünü hoş tutmak, onlara karşı her zaman vefa göstermek her evladın önceliği olmalıdır. Bu anlamlı günde, babasız büyümek zorunda kalan yetimlerimize sahip çıkılmasının, onların yüzlerinin güldürülmesinin de önemli olduğuna inanıyorum.

Teröre verdiğimiz on binlerce şehit vatan evladının bayrağa sarılı tabutuna kapanıp gözyaşı dökmeden “Vatan sağ olsun” diyen sabır timsali şehit babaları başta olmak üzere, çocuklarına karşı müşfik ve merhamet sahibi olan, ailesinin ihtiyaçları için özveriyle çalışan tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyor, kendilerine aileleriyle birlikte sağlıklı, mutlu, huzurlu bir ömür diliyorum

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021