SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili Aydoğdu, Anneler gününü kutladı

Milletvekili Aydoğdu, Anneler gününü kutladı

A - +

Aksaray Haberleri - 10.05.2019 - 13:57

Milletvekili Aydoğdu, Anneler gününü kutladı

Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu; Sabır, fedakârlık, koruyuculuk, şefkat, sevgi ve merhamet gibi hasletlerin timsali olan annelerimiz, başımızın tacı, en değerli varlıklarımızdır.

Sağlam bireylerin, büyük milletlerin, sağlıklı ilişkilere sahip toplumların oluşmasında en temel rolü üstlenen annelerimizden öğrendiğimiz sabrı ve fedakârlığı kendimize şiar edinmek; birbirimizi herhangi bir karşılık beklemeden, yürekten sevmek durumundayız.

Kıymetli annelerimizin anneler gününü kutlarken, onlara daima layık oldukları ve hak ettikleri ihtimamı göstermemiz, hayatımızda ne kadar önemli bir yere sahip olduklarını kendilerine bizzat hissettirmemiz, emeklerinin boşa gitmediğini göstermemiz, ebeveyne hürmet konusunda çocuklarımıza örnek olmamız büyük önem arz ediyor.

Başta milletimizin ve devletimizin bağımsızlığını korumak uğruna evlatlarını şehit veren annelerimiz olmak üzere ömürlerini ailelerine vakfeden, her daim hürmetlerin en büyüğünü hak eden annelerimizin Anneler Günü’nü gönülden kutluyor; ahirete irtihal etmiş tüm annelerimizi rahmetle ve minnetle yad ediyorum.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021