SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili A.Adayı Sarıkaya Yeşiltepe’yi ziyaret etti

Milletvekili A.Adayı Sarıkaya Yeşiltepe’yi ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 26.02.2015 - 17:15

Milletvekili A.Adayı Sarıkaya Yeşiltepe’yi ziyaret etti

AK Parti Aksaray Milletvekili Aday Adayı Dr.Hüseyin Sarıkaya seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
İlçe Kasaba köy ve mahallelerde gezilmedik yer bırakmayan AK Parti Milletvekili A. Adayı Dr.Hüseyin Sarıkaya her gittiği yerde sıcak ve coşkuyla karşılanıyor. Yeşiltepe kasabasına bir ziyaret gerçekleştiren Sarıkaya, hem AK Parti teşkilatı hemde Ak Partiden Belediye başkan Adayı olan İsmail Akpınar ve halkla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet edip hal hatır soran Sarıkaya seçimden sonrada şimdi olduğu gibi her fırsatta onların yanında olacağını söyledi. Beklentilerden haberdar olduklarını. Ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını sözlerine ekledi. Halkın içinden bir aday olması sebebiyle halkın beklentilerini çok yakından bilen aday adayı her girdiği ortamda ilgi görüyor. İnsanlar Dr Hüseyin Sarıkaya’nın fikirlerini takdir ettiklerini kendileri için çalışacak bir aday olduğunu düşündüklerini belirtiyorlar.

Dr.Hüseyin Sarıkaya her yaptığı ziyarette o bölgenin sorunlarına değinirken, Yeşiltepe’de Vatandaşlar ise Dr.Hüseyin Sarıkaya’ya sonuna kadar destek ve duacı olduklarını söylediler.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021