SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Milletvekili A.Adayı Diş Hekimi Kasal’a “Kadınlardan Büyük Destek”

Milletvekili A.Adayı Diş Hekimi Kasal’a “Kadınlardan Büyük Destek”

A - +

Aksaray Haberleri - 19.02.2015 - 17:22

Milletvekili A.Adayı Diş Hekimi Kasal’a  “Kadınlardan Büyük Destek”

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde 7 yıldır emeğini esirgemediği partisi Ak Partiden milletvekili aday adayı olan diş hekimi Sevinç Kasal’a en büyük destek yine kadınlardan geldi…
19 Şubat 2015 tarihinde il teşkilatına kadınlarında büyük desteğini alan Diş hekimi Sevinç Kasal aday adaylı müracaatını yaptı.
İl başkanı Karatay’ın konuşmasının ardından partililere seslenen Kasal “ Hepimiz toplumumuzun bireyleri olarak yaptığımız iyi işlerle taşıdığımız değerlerle, edindiğimiz donanımla ulaşmak istediğimiz gaye mihenk taşı olmak, Hz. Mevlana’nın dediği gibi “Şu gök kubbede hoş bir seda bırakmak” değimlidir?
Bizleri ortak bir payda da buluşturan Ak Partimizin vizyonu, misyonu ve halkımıza verdiği değerdir. Bu özelliğinden dolayı sevdalandık. Ak Partiye.. Devletle milleti, Cumhurda başkanı, hizmeti, birlik-beraberlik anlayışı ve kabullenme noktasında birbirimize kaynaştırarak bağlanmayı amaç edindiği için dahada kenetlendik. Dava edindik, parti misyonumuza..
Çok şükür ülkemiz çok yol kat etti bugünlere gelmek için, çünkü bu davada kendimizi gördük kendimizi bulduk. “dedi. Konuşmaların ardından Kasal kendisini yalnız bırakmayan kadınlara teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021