
KARS – BHA
“Milletin Kapısı” anlayışıyla yürütülen çalışmalar kapsamında vatandaş odaklı hizmetler kent genelinde yoğun şekilde devam ediyor.
Kars Valisi Ziya Polat’ın talimatları doğrultusunda sürdürülen uygulamalar çerçevesinde Açık Kapı ekipleri, vatandaşların yoğun bulunduğu meydan, park, bahçe ve etkinlik alanlarında kurdukları stantlarla halkla bir araya geliyor.
Tanıtım faaliyetleri kapsamında Cumhuriyet Millet Kıraathanesi ile Gazi Kars Bedesteni bölgesinde kurulan stantlarda vatandaşlara Açık Kapı sistemi hakkında detaylı bilgiler veriliyor.
Yetkililer tarafından vatandaşlara; Açık Kapı’ya bizzat nasıl başvuru yapılacağı, Resmî internet sitesi üzerinden başvuru yöntemleri, Mobil uygulama kullanımı, e-Devlet üzerinden başvuru süreci, Yapılan başvuruların nasıl takip edileceği gibi konularda bilgilendirmeler yapılıyor.
Gerçekleştirilen etkinliklerde yalnızca tanıtım yapılmakla kalınmıyor, aynı zamanda vatandaşların talep, öneri ve sorunları da birebir dinleniyor. Açık Kapı personeli tarafından alınan başvurular ilgili kurumlara yönlendirilirken, süreçlerin de doğrudan takip edildiği belirtildi.
Vatandaşlarla samimi sohbet ortamında gerçekleştirilen buluşmalarda, devletin her zaman vatandaşının yanında olduğu vurgulanarak her türlü talep ve başvurunun Açık Kapı Şube Müdürlüğü aracılığıyla iletilebileceği ifade edildi.
Açık Kapı ekiplerinin önümüzdeki günlerde de Kars’ın farklı noktalarında vatandaşlarla buluşmaya devam edeceği bildirildi. Program kapsamında şu bölgelerde tanıtım faaliyetleri planlanıyor: Kars Belediyesi Masal Parkı, Kazımpaşa Caddesi, Faik Bey Caddesi, Gazi Ahmet Muhtar Paşa Konağı çevresi, TCDD Kars Gar Parkı, insan yoğunluğunun bulunduğu diğer alanlar
Kars Valiliği Açık Kapı Şube Müdürlüğü’nün sahaya inerek yürüttüğü bu çalışmalar, kamu hizmetlerine erişimi kolaylaştırırken vatandaş memnuniyetini artırmayı hedefliyor. Açık Kapı uygulaması, devlet ile vatandaş arasında güçlü iletişim köprüsü kurmaya devam ediyor.
Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.
30 Nisan 2026 TİMBİR’den Başkan Genç’e ziyaret!
30 Nisan 2026 Altın güne yükselişle başladı: Gram 6 bin 643 TL
30 Nisan 2026 Malatya Büyükşehir’den yeni ulaşım hamlesi
BirlikHaber Güncel Haber Akışı
0:00 Meteoroloji’den 5 ile kuvvetli yağış uyarısı
0:00 Turizm geliri yılın ilk çeyreğinde 9,9 milyar dolara yaklaştı
0:00 “Milletin Kapısı” Açık Kapı Kars’ta vatandaşlarla buluşuyor
0:00 4 ilde silah operasyonu: 16 kişi tutuklandı
0:00 AK Parti Sözcüsü Çelik: İsrail’in tüm insanlığı hedef alan bu barbarlığını lanetliyoruz
Bugün En Çok Okulanlar
Aksaray Haberleri Aksaray’da İhraç edilenlerin listesi

Köşe Yazarları ASTIM, BRONŞİT, KOAH ve Himalaya Kristal Tuzu

Köşe Yazarları KRİSTAL TUZ NASIL KULLANILMALI? SOLE KULLANIMI
Aksaray Haberleri Aksaray’da Yangın, çok sayıda yaralı var
Aksaray Haberleri 1 Ocak 2016’da tüm ehliyetler değişecek
Birlik Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi YS Grup adına Yaşar SARIKAYA
E-Posta : birlikhaber@hotmail.com
Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.
Birlik Haber Gazetesi ile Aksaray Haberleri ve Son Dakika Aksaray İlçe Haberlerini Takip Edin. En Güncel Aksaray Haber Sitesi ve Aksaray İle İlgili En Son Gelişmeler.Konular
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021
