SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP Kadın Kolları Baro Başkanı AV. Levent BOZKURT’u Ziyaret Etti

MHP Kadın Kolları Baro Başkanı AV. Levent BOZKURT’u Ziyaret Etti

A - +

Aksaray Haberleri - 16.04.2015 - 14:26

MHP Kadın Kolları Baro Başkanı AV. Levent BOZKURT’u Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray Kadın Kolları Başkanı Fatma ŞEN ve kadın kolları yönetimi seçim çalışmalarına ve ziyaretlerine devam ediyor. MHP Aksaray Kadın kolları yönetimi ziyaretler kapsamında Aksaray Barosu Başkanı Avukat Levent BOZKURT’ u makamında ziyaret etti.
Aksaray Barosu Başkanı AV. Levent BOZKURT ve AV. Nilgün TOSUN’un ev sahibi olarak bulunduğu ziyarette gündem teşkil eden konuların yanı sıra, insanların huzur içinde yaşamaları için adalet terazisinin her alanda doğruluktan şaşmamasının gerekliliği konuşuldu.
MHP Aksaray kadın kolları başkanı Fatma ŞEN ‘’adalete güvenlerinin tam olduğunu, en büyük adalet sağlayıcının ise insanların vicdanı olduğunu söyleyerek, bu günlerde insanlar siyasi tercihleri konusunda bir vicdan muhasebesi içerisinde, eminiz ki her vatandaş kendi iç muhasebesinde doğru kararı verecektir… Aksaray’ı inşallah bu seçimlerde emin ellere bırakacak kararı verecekler’’ dedi…
Aksaray Barosu Başkanı AV. Levent BOZKURT ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, MHP Yönetimine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021