SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP İl Başkanı Erel, her sandıkta 9 kişi nöbet tutacak

MHP İl Başkanı Erel, her sandıkta 9 kişi nöbet tutacak

A - +

Aksaray Haberleri - 05.06.2015 - 18:29

MHP İl Başkanı Erel, her sandıkta 9 kişi nöbet tutacak

MHP İL Başkanı Av. Ayhan EREL Yaptığı Yazılı açıklamada ;

7 Haziran 2015 Günü Yapılacak olan Milletvekilliği seçimlerin Aksaray’ımıza, Milletimize, Devletimize, Tüm siyasi Partilere hayırlara vesile olmasını Allah’tan diliyorum.

Bu süreç zarfında MHP İl Teşkilatı ve Milletvekili adaylarımız olarak Aksaray’ımızda çalmadık kapı, sıkmadık el, kazanılmadık gönül, alınmadık dua bırakmamaya özen gösterdik. Buna rağmen ulaşamadığımız bizden kaynaklanmayan nedenlerle hal ve hatırını soramadığımız çok değerli hemşehrilerimiz haklarını helal etsinler.

Bu süre zarfında bizden dualarını esirgemeyen bu sefer sizinleyiz diyerek bizleri şevklendiren, Aksaray’ımıza sözü verilipte yapılmayan yatırımların yapılmasını gerçekleştirmek amacıyla oylarıyla vekillerimizi meclise taşıyacak olan çok değerli hemşehrilerimizin tamamına Partim ve şahsım adına şükranlarımı saygılarımı sunuyorum.

MHP İl teşkilatı olarak, seçmenin iradesinin meclise yansıması hususunda her türlü önemli aldık. MHP İl teşkilatı olarak oy verme işlemi sona erdiğinde her sandıkta 9 kişi nöbet tutarak sayım ve döküm işlerinin sağlıklı olarak tamamlanmasını gerçekleştireceğiz. Bu konu da hemşehrilerimiz rahat ve emin olsunlar.

Propoganda döneminde rahatsızlık verdiğimiz, istemeden de olsa maksadını aşan cümlelerle belkide kırdığımız vatandaşlarımız oldu ise tamamından özür diliyorum.

Bu vesile ile tüm hemşehrilerimize saygı ve sevgiler sunuyorum. Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021