SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP İl Başkanı Erel, AKP İl Başkanı ve milletvekillerini sert bir şekilde eleştirdi

MHP İl Başkanı Erel, AKP İl Başkanı ve milletvekillerini sert bir şekilde eleştirdi

A - +

Aksaray Haberleri - 22.04.2015 - 15:57

MHP İl Başkanı Erel, AKP İl Başkanı ve milletvekillerini sert bir şekilde eleştirdi

Bugün MHP aksaray İl binasında bir basın toplantısı düzenleyen MHP Aksaray İl Başkanı Ayhan Erel, hem seçim çalışmaları hakkında hem de AKP il Başkanı Abdulkadir Karatay’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamalarına ilişkin açıklamalarda bulundu.
Erel yaptığı açıklamada; Birbirinden değerli adaylarımız sabahın erken saatlerinde gecenin geç vakitlerine kadar, çalmadık kapı sıkmadık el, kazanılmamış gönül alınmamış dua bırakmamak için çalışmalarına büyük bir şevk azim ve heyecanla devam etmektedirler. Çok değerli hemşerilerimize adaylarımızdan esirgemedikleri duaları, ilgi ve alakaları için teşkilatlarım adına teşekkür ediyorum. Gerçekten bu seçimde Aksaraylı hemşehrilerimizin tamamına yakını, yapılacak bu seçimde 13 yıldır Aksaray’a söz verilip de yapılmayan hizmetlerin farkında olduğu gibi bundan sonra verilecek söz ve taahhütlerinde askıda kalacağının bilinç ve şuurundadır. 13 yıldır oy verdikleri iktidar vekillerinin bir gün dahi olsa köy, belde ve ilçelerine uğramadıklarını telefonlarına dahi ulaşamadıklarını belirten vatandaşlarımız, bu sefer tercihlerinin halkın içinde ve yanında olan pırıl pırıl genç ve dinamik adayları olan MHP’den yana olacaklarını belirtmektedirler. Seçimin sonucu sayın AKP il başkanının dediği gibi 3-0 olacaktır. Lakin Allahın izni hemşehrilerimizin destek ve duası ile bu üç vekilde MHP kazanacaktır.
AKP il başkanı kıymetli Abdülkadir Karatay beyefendi basın açıklamasını tebessümle okudum. Doğrudur, Aksaray’dan Kars’a Aksaray’dan İzmir’e kadar bölünmüş yolla seyahat etmekteyiz. Bu durum Türkiye’nin dört bir yanında mevcuttur. Sebep olanlardan Allah razı olsun. Aksaray halkı adına Türk Milleti, Türkiye adına teşekkür ederim. Şırnak, Bayburt, Hakkari dahil 81 ilde bulunan üniversitelerden biride Aksarayımızdadır. Bunun için şükranlarımı sunuyorum. Keşke,
13 yıldır söz verdiğiniz Demir yolunda vagonlar çalıştığı için, bitmek üzere olan hava alanı hizmete sokduğunuz için, Tıp fakültesini Kırşehir’e kaptırmayıp hastaların hizmetine sunduğunuz için, Yer altı suları bitmek üzere olan çöl bölgesine, Bayıraltına Hirfanlıdan su getirdiğiniz için, 800 yataklı Bölge hastanesini bitme aşamasına getirdiğiniz için şükranlarımızı sunup, sizlere teşekkür edebilseydik, bu yatırımlara hizmetlere imza atan elleri öpebilseydik..
Sayın İl başkanı Hastanenin 400 yataklı olarak 14 Mayısta ihale edileceğini söylüyor. Mevcut hastane 512 yataklıdır. Bu haliyle ihtiyaca cevap veremeyen hastane, 400 yatakla nasıl cevap verecektir. Yoksa bu hastane projesi denildiği gibi Aksaray’ın 2003 yılı verilerine göre mi hazırlanıp daha sonra değiştirilmek istenen ancak değiştirilmeyen projemidir.
Sayın Başkan Tıp Fakültesi için bu nüfusla verimli olacağı kanaatinde değilim demiş, Niğde Düzce Bolu Kırşehir, Afyon, Erzincan Giresun ve diğerlerinin nüfusu Aksaray’dan fazlamı… İnsan hayatının değeri maddiyatla ölçülürmü.

Sayın başkan nüfus 750 bin olmadığı için Aksaray’a tıp fakültesi mümkün olmadığını söylüyor. Niğde’nin nüfusu ne zamandan beri 750 binin üzerine çıktı da 10 Nisan 2015 tarihinde YÖK Niğde’ye Tıp fakültesi açmaya karar verdi.
Sevgili başkanım vatandaş soruyor, bende soruyorum, sayın vekillerimiz 13 yıldır Aksaray’a ne yaptı ki, bundan sonra ne yapacak… Şimdiye kadar yapacaktınızda kim engel oldu. Niye yapmadınız, kabul edin artık bizim sayın vekillerimiz Niğde, Kırşehir, Yozgat vekillerine nazaran yetersiz ve başarısız oldular. Yapamadık kusura bakmayın demekte bir erdemliktir.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021