Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP Heyeti Başkan Yazgı’yı ziyaret etti

MHP Heyeti Başkan Yazgı’yı ziyaret etti

A - +

Aksaray Haberleri - 07.05.2015 - 16:29

MHP Heyeti Başkan Yazgı’yı ziyaret etti

Aksaray Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Ayhan Erel, MHP Milletvekili adayları Turan Yaldır, Tuğrul Karacaer, Kılıçaslan Ekin ve parti yönetimi Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti. Aksaray için yapılan her türlü iyi ve hayırlı gördükleri hizmete MHP olarak destek vereceklerini açıklayan MHP il Başkanı Erel, taziye çadırı ve engellilere şarj istasyonu hizmeti için Başkan Yazgı’ya teşekkür etti. Başkan Yazgı, “Yaptığımız işi her zaman en iyi yapma gayretindeyiz. Ancak hangi siyasi düşünce olursa olsun hepimizin ortak amacı Aksaray olmalı. Bunun yanında MHP olarak projelere destek vermeniz ve bize teşekkür etmeniz bizler için ayrı bir mutluluktur” diye konuştu.

Seçim çalışmaları kapsamında Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı ziyaret eden MHP İl yönetimi ve Milletvekili adayları seçim çalışmalarından bahsetti. Mhp İl Başkanı Ayhan Erel, Başkan Yazgı’nın yönetim tarzını beğendiğini ve Aksaray’ın gülen yüzü olduğunu söyleyerek, “Biz MHP olarak seçimden önce belediye başkanımızı ziyaret etmek istedik. Bizim şöyle bir anlayışımız var. İktidar demek hiçbir eleştiriyi kabul etmemek değil, muhalefet demek ise her şeyi eleştirmek değildir. Bunun yanında biz parti olarak başkanımızın yaptığı güzel hizmetlerinden dolayı her zaman teşekkür etmeye hazırız. Son olarak bunlardan bir tanesi taziye çadırı diğeri ise engelli şarj istasyonu. Bunlar çok güzel hizmetler. Bunlardan dolayı Aksaray halkı olarak teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

İl Başkanı Erel, zaman zaman belediye hizmetlerinde gördükleri eksiklikleri dile getireceklerini aktardı ve “Hizmetler eleştirilebilir, eleştirilmeli de. Eksikleri zaman zaman dile getireceğiz. Bunun yanında bizim dışımızda ki siyasi parti mensuplarını sadece bizim siyasi rakibimiz. Aksaray’a yapılacak hizmetler bizler için en büyük hedef olmalı” dedi.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı ise projelerinden bahsederek “Yaptığımız işi her zaman en iyi yapma gayretindeyiz. Her şeyden önce yaptığımız bu hizmetler karşısında bize teşekkür etmeniz bizler için ayrı bir güzellik, ayrı bir mutluluk. Biz hiçbir siyasi parti ve mensupları ile kavgalı değiliz. Mhp adayı Tuğrul kardeşimle aynı sokakta beraber büyüdük. Hedef Aksaray olduktan sonra bu yönde yapılacak her çalışma kutsaldır. Çalışmalarınız da tekrar başarılar diliyorum. Ziyaretimize gelen İl başkanı ve milletvekili adaylarına teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Meclisinde MHP grubuyla uyumlu bir çalışma sergilediklerini sözlerine ekleyen Başkan Yazgı, “Belediye meclisinde MHP grubumuz var. Bizler onlarla hep uyum içerisinde çalışıyoruz. Çünkü ortak hedefimiz belli. Aksaray’a hizmet etmek” dedi

İl Başkanı Erel, kendilerinin bu düşünceye sahip olduklarını belirtti ve konuşmasının devamında “Aksaray için yapacağınız her türlü hizmete, her türlü güzelliğe destek vermeye hazırız. Aksaray bizim ortak noktamız. İnsanımızın daha güzel çevrede, daha güzel ortamda yaşamasını bizde isteriz. Her türlü yatırımınızda sizin destekçiniz olmaya hazırız. Yanınızda olmaya hazırız.” diyerek destek sözü verdi.

Milletvekili adayları Turan Yaldır, Tuğrul Karacaer ve Kılıçaslan Ekin birer konuşma yaparak Başkan Yazgı’ya görevinde başarılar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021