SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP Aksaray Milletvekili Adayı Yaldır Futbol Turnuvasına Katıldı

MHP Aksaray Milletvekili Adayı Yaldır Futbol Turnuvasına Katıldı

A - +

Aksaray Haberleri - 16.04.2015 - 14:29

MHP Aksaray Milletvekili Adayı Yaldır Futbol Turnuvasına Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray 1. Sıra Milletvekili Adayı Turan YALDIR ilçeleri ziyaretlerine devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Eskil Belediyesi tarafından düzenlenen futbol turnuvasına katıldı.Ekibi ile birlikte Yüksecik-Kökez arasında yapılan final maçını izleyen YALDIR turnuva alanındada büyük ilgi ve sevgi ile karşılandı.
Maçtan sonra Turan YALDIR ziyaretlerine esnaf gezisi ile devam etti. Esnafla sohbet ederek dert ve sorunlarını dinleyen YALDIR ‘’kendilerine gösterilen ilgiden memnun olduklarını seçimlerden sonra da esnaf ile yaptığı görüşmelerin devam edeceğini esnafın kendileri için çok değerli olduklarını’’ dile getirdi.
Ziyaretine akşam saatlerinde de ara vermeyen MHP Milletvekili Adayı Turan YALDIR’ ın akşam durağı Yüksecik-Kökez ve Çukuryurt’ tu… Buralarda da bir dizi ziyarette bulunan YALDIR gece saatlerinde ise Bozcamahmut Yaylalarını ziyaret etti…
Gittigi her ortamda sıcak sohbet ortamlarına dahil edilen Turan YALDIR halkla iç içe bir aday olduğunu ve Aksaray’ a yakıştığını sanki bir kere daha ispat etmiş oluyor. Turan YALDIR ve ekibi geç saatlere kadar ziyaretlerine devam ederek seçim sürecinin hiçbir anını boş geçirmiyor.
Turan YALDIR’’ halkımızın desteği tam ve yanımızda olduğu sürece yorulmadan, yılmadan mücadelemiz devam edecektir, onların duları ile bize destek vermeye devam etsinler… Aksaray’ a yakışır mutlu günler uzak değil’’ dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021