SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » MHP Aksaray İl Başkanlığından Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye Destek

MHP Aksaray İl Başkanlığından Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye Destek

A - +

Aksaray Haberleri - 01.07.2020 - 13:11

MHP Aksaray İl Başkanlığından Genel Başkan Devlet Bahçeli’ye Destek

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanlığı yaptığı açıklamada “Partimizde Büyük Kongre tarihinin açıklanması üzerine ülkemizin ve partimizin Liderimiz Sn. Devlet BAHÇELİ’ye her zamankinden daha fazla ihtiyacı vardır” dedi.

-14 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin 13. Olağan Büyük Kurultayında, Genel Başkanımız Sn. Devlet Bahçeli partimizin tek adayıdır. Güçlü ve caydırıcı Ülkücü İrade hiçbir maceraperestin rol alma çabasına izin vermeyecektir.

-Türk dünyasının bilge lideri Devlet Bahçeli’nin devlet adamlığına, sağduyusuna, tecrübesine, güçlü liderliğine, ilkeli ve dürüst siyasetine ve bilgisine ülkemizin ve partimizin her zamankinden daha fazla ihtiyacı olduğuna inanıyoruz.

-Yarım asırdır üzerinde titrediğimiz, şehitler verdiğimiz kutlu hareketimizin Lideri Sn. Devlet BAHÇELİ, ülkemizin kaosa sürüklendiği her durumda önce ülkem, sonra partim ve ben diyen Devlet Adamlığı ile Türkiye düşmanlarının oyunlarını her zaman bozmuştur.

-Partimizin 13.Olağan Büyük Kurultayı 14 Mart 2021 tarihinde şölen havasında gerçekleşecektir. Bu kapsamda Olağan Büyük Kurultayımızın belirlenmiş teması şu şekilde olacaktır;

“istiklal için birlik, istikbal için dirlik

Kazanan TÜRKİYE olacak”

-İl ve İlçe Kongrelerimizi Genel Merkezimizin açıklayacağı takvime göre yapacağımızı ve ülkemizin içinden geçtiği bu zor süreçte Aksaray Teşkilatları olarak her zaman Liderimizin emrinde ve yanında olduğumuzu bildiriyoruz. Liderimizin Sözü Sözümüz, Yolu Yolumuzdur.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021