SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Haberleri » Mehmetçiğe Destek İçin Bayrak Kampanyası

Mehmetçiğe Destek İçin Bayrak Kampanyası

A - +

Belediye Haberleri - 29.01.2018 - 14:32

Mehmetçiğe Destek İçin Bayrak Kampanyası

Aksaray Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri(TSK)’nin Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı Harekâtına destek vermek amacıyla “Mehmetçiğimizin Yanındayız” adı altında bayrak kampanyası başlattı.

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Afrin Harekâtı ile ilgili yaptığı değerlendirmede; “Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyenler geçmişte olduğu gibi bugünde hüsrana uğrayacaktır. Millet olarak Afrin Harekâtına katılan kahraman ordumuzun her zaman yanındayız” ifadelerini kullandı. TSK’nın başlattığı Zeytin Dalı Harekâtının başarıyla tamamlanması için dua ettiğini söyledi.

TSK’nın Afrin’de destan yazmayı sürdürdüğünü açıklayan Başkan Yazgı, Aksaray Belediyesi olarak Mehmetçiğe destek için vatandaşların ev ve iş yerlerini Türk Bayrağı ile donatma çağrısında bulundu.

Aksaray Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan duyuruda; Türk Bayrağı isteyenlerin Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünden temin edebilecekleri açıklandı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021