SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Medeni Berk Camii Cevre Düzenlemesi Tamamlandı

Medeni Berk Camii Cevre Düzenlemesi Tamamlandı

A - +

Aksaray Haberleri - 07.03.2019 - 13:36

Medeni Berk Camii Cevre Düzenlemesi Tamamlandı

Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut Topakkaya’yı sadece Aksaray’ın değil bölgenin en güzel ve modern beldelerinden biri haline getirdi. Günümüzde birçok belediyenin en önemli sorunu olarak dikkat çeken altyapı sorunu başta olmak üzere birçok alanda sorunları ortadan kaldıran Akbulut, hizmet çıtasını da hep daha yukarıları taşımayı başardı. Belde Belediyesi olmasına rağmen altyapı sorununu tamamen ortadan kaldıran, üst yapıda her geçen gün kendini yenileyerek daha modern bir görünüm kazanan ,rutin belediyecilik hizmetlerinin yanında sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde ; kültür sanattan eğitime ,spordan sosyal yaşam alanlarına, çevre düzenleme çalışmaları hizmetlerine kadar her alanda köklü değişikliklere imza atan Başkan Yılmaz Akbulut , hizmetlerine her geçen gün bir yenisini daha eklemeye devam ediyor.Bir belde belediyesi olmasına rağmen hedeflerini hep yüksek tutan ve doğru adımlarla doğru yatırımlar gerçekleştiren Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut, önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor.Yeni hizmet binası ,birçok ilçe ve il belediyesinin kabusu olan kanalizasyon ve arıtma tesisi , araç parkının güçlendirilmesi, kent meydanı ,eğtime destek çalışmaları, sosyal sorumluluk ve sosyal yardım kampanyaları gibi alanlarda önemli çalışmalar gerçekleştiren Başkan Yılmaz Akbulut, yapılan çalışmaları hiçbir zaman yeterli görmediklerini,Topakkaya ‘nın değişmesi ve gelişmesi için gece gündüz demeden elimizden geldiğince çalıştığını beyan etti.
Topakkaya Belediye başkanı öncülüğün de yapılan Medeni Berk Camii ve Taziye Evi yapılan çevre düzenlemesi sonucunda başta Topakkayalıların sonra ise Aksaraylıların ilgi odağı oldu. Her geçen gün ziyaretçi trafiği ile camiye olan ilgi artmaktadır. Üç mimariyi bir arada barındıran Medeni Berk Camii’ye baktığımızda Selçuklu mimarisi ve Osmanlı Mimarisi yanında günümüz mimarisiyle birleştirilerek bir yeni mimari görünümle Medeni Berk Cami gören herkes hayran kalıyor. Sadece cami ile kalmayıp camiye ilaveten 4-6 yaş anaokulu ve Kuran Kursu, taziye evi, bay ve bayan wc ve millet kıraathanesi, ayrıca cami ve çevresinde bulunan peyzaj ile bir bütünlük içerisinde en küçük detayına varana kadar düşünülerek tamamlanmış. Burada Topakkaya Belediye Başkanı Yılmaz Akbulut’a bu kazandırdığı eserden dolayı teşekkür ediyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021