SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Meclise Kadın ve Genç Tecrübeli Üyeler

Meclise Kadın ve Genç Tecrübeli Üyeler

A - +

Aksaray Haberleri - 22.02.2019 - 15:09

Meclise Kadın ve Genç Tecrübeli Üyeler

AK Parti’nin siyaseti belirli bir cinsiyet ve yaş grubuna sıkıştırmadığını, kadın ve gençlere yer vererek yeni vizyonları ortaya koyduğunu belirten İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, “Aksaray’da 13 kadın ile 73 genç kardeşimiz Belediye ve İl Genel Meclisine aday oldu.” dedi.

Belediye ve İl Genel Meclis listelerini hazırlarken 6 kriter üzerinde durduklarını ve her bir ismin kente bir katkısı olacağını vurgulayan Başkan Altınsoy, AK Parti olarak yerel seçimlerde kadın ve genç adaylara öncelik verdiklerinin altını çizdi.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yerel yönetimlerde hem kadınların hem de gençlerin daha fazla yer almasını istediğini kaydeden Altınsoy, “Anayasada yapılan değişiklik kapsamında seçilme yaşının 18’e indirilmesinin ardından, AK Parti olarak yerel seçimlerde kamuoyunun karşısına daha fazla genç adayla çıkmak için özel çalışma yürüttük. İl Genel ve Belediye Meclisi üyeliklerinde partimizin temel taşları olan kadın ve gençlerimize öncelik verdik. Titizlikle ve özenle seçilmiş genç, dinamik ve çalışkan Belediye ve İl Genel Meclis adayımız var.”

Listeleri titizlikle hazırladıklarını ifade eden Başkan Altınsoy, “AK Parti teşkilatlarına önem ve değer veren bir partidir. Zaman zaman bayrak değişimi yaşanır ama kimse değersizleştirilmez. Listeye girmeyen çok değerli kardeşlerimiz var. Partimize göstermiş oldukları ilgiden dolayı çok teşekkür ederiz. Aksaray genelinde İl Genel Meclisi ve Belediye Meclis üyeliğine 13 kadın ile 73 genç kardeşimizi aday olarak gösterdik. Adaylarımızın ilimize, milletimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021