SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mavi Marmara Yoluna Devam Ediyor

Mavi Marmara Yoluna Devam Ediyor

A - +

Aksaray Haberleri - 30.05.2020 - 11:32

Mavi Marmara Yoluna Devam Ediyor

Aksaray İHH İnsani Yardım Derneği Başkanı Şenol Korkmaz işgalci İsrail’in Gazze ablukasına son vermesi ve Kudüs’ün özgür kalması amacıyla 37 ülkeden katılımla gerçekleşen ve Mavi Marmara adıyla sembolleşen eylemin 10. yıldönümünde yazılı bir basın açıklaması yaptı.

Aksaray İHH Başkanı Korkmaz yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Kıymetli Aksaray’lılar ve Değerli Basın Mensupları;

Bundan tam 10 yıl önce mazlum Filistin’li kardeşlerimize yardıma giderken vurulan iyilik gemimiz Mavi Marmara’nın yoluna aynı kararlılıkla devam ettiğini buradan tüm dünyaya haykırmak istiyoruz. Gazze’ye giden insani yardım filosu öncelikle ablukanın kaldırılmasını hedeflemişti.
Gazze ve Filistin hala abluka altında ve işgal devam ediyor ve bu manada Mavi Marmara misyonu abluka kalkıncaya ve özgür Kudüs hedefi gerçekleşinceye kadar yoluna devam edecektir.

KUDÜS KIRMIZI ÇİZGİMİZDİR
Değerli Dostlar;
İsrail’in tüm dünyanın gözleri önünde yaptığı tüm insan hakkı ihlallerinin, işgallerinin, katliamlarının hesabını vereceği bir dünya daha adil daha yaşanabilir bir dünya olacaktır. Bu minvalde Kudüs’ün kırmızı çizgimiz ve İslam âleminin ortak değeri olduğunu bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Tüm Müslümanların bu davaya sahip çıkması ile İsrail ve işbirlikçilerinin kolaylıkla pes ettirileceğine inanmamız gerekiyor.

Sonuç olarak;
Mavi Marmara misyonu ve davasını unutmadık ve Kudüs özgür olana dek unutturmayacağız. Şehitlerimizi rahmetle anıyoruz.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021