SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Mantı Huzurevi Sakinleri ve Koruyucu Ailelerle İftar Sofrasında Buluştu

Mantı Huzurevi Sakinleri ve Koruyucu Ailelerle İftar Sofrasında Buluştu

A - +

Aksaray Haberleri - 15.05.2019 - 12:44

Mantı Huzurevi Sakinleri ve Koruyucu Ailelerle İftar Sofrasında Buluştu

Aksaray Valisi Sayın Ali Mantı eşi Işıl Mantı Hanımefendi kızı Sümeyye Mantı ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü koordinasyonunda Huzurevi sakinleri, Sevgi Evleri’nde kalan çocuklar ve Koruyucu Ailelerle düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Altuntaş Otelde düzenlenen iftar programı Kuran-ı Kerim tilaveti ile başladı. Yapılan duanın ardından programda bir konuşma yapan Vali Ali Mantı, “Allah birlik ve beraberlik içinde sağlık mutluluk ve huzur içerisinde bizleri daha nice Ramazanlara kavuştursun. Devletimizi ve milletimizi her türlü dâhili ve harici hıyanetlerden, kötülüklerden, belalardan ve saldırılardan korusun. Allah Milletimizin ilelebet payidar kılsın hepimize ülkemize milletimize birlik ve dirlik versin. İftar soframıza ve davetimize icabet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

İftar programına Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Seyfullah Sarıgül eşi Semiha Sarıgül, 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı İlker Akkaş eşi Hafize Akkaş, Vali Yardımcısı Mustafa Türkcan, Emniyet Müdürü Ali Karabağ eşi Reyhan Karabağ, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal eşi Semiha Kartal, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Yusuf Şahin eşi Elif Şahin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İsrafil Aktürk ile eşi Türkan Aktürk katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021