SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Lübnan’lı Yatırımcının Kararı Aksaray Oldu

Lübnan’lı Yatırımcının Kararı Aksaray Oldu

A - +

Aksaray Haberleri - 29.08.2020 - 9:07

Lübnan’lı Yatırımcının Kararı Aksaray Oldu

Geçtiğimiz günler içerisinde Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ile görüşmeler gerçekleştiren Lübnanlı MDM Plastik Firması, Aksaraya yatırım yapma kararı aldı.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, yaptığı açıklamada; Lübnan’da plastik medikal üretimi yapan firma Yatırım Teşvik Belgesi kapsamında Lübnan’daki tesisini Aksaray’a taşıma kararı almıştır. Avrupa ve İskandinav ülkelerine ihracatının %60’nı gerçekleştiren MDM Plastics firması, Aksaray OSB’den 10.000 metrekare arazi üzerine yaklaşık 5 Milyon $’lık yatırım yapıp, kademeli olarak 100 kişiye istihdam sağlayacaktır. Her geçen gün artan yerli yatırımcı taleplerine yabancı yatırımcılarda eklenmektedir. Inanıyorum ki önümüzdeki yıllarda Aksaray yabancı yatırıcımlarında ilk noktaları olacaktır. Bizler bu noktada üzerimize düşen her türlü görevi fazlası ile yapacak ve Aksarayımızı dış dünya ile buluşturacağız. Odamız içerisinde faaliyete geçirmiş olduğumuz ihracat destek ofisimizinde katkıları ile bu alanda çok daha aktif olacağız. Bizlere yaptığımız çalışmalarda ve yatırımların kazandırılmasında yardımcı olan Ahiler Kalkınma Ajansımızada teşekkür ediyorum”dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021