SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Belediye Haberleri » Latif Emekli Caddesinde Yapımına Başlanılan Yeni Park Tamamlandı

Latif Emekli Caddesinde Yapımına Başlanılan Yeni Park Tamamlandı

A - +

Belediye Haberleri - 10.11.2021 - 12:07

Latif Emekli Caddesinde Yapımına Başlanılan Yeni Park Tamamlandı

Aksaray Belediyesi Kurtuluş Mahallesi Latif Emekli Caddesinde başlattığı yeni parkın yapımını tamamladı.

Vatandaşların aileleri ile birlikte rahat bir nefes almaları için şehrin birçok noktasına yeni park kazandıran Aksaray Belediyesi Latif Emekli Caddesinde 5 Bin 900 Metrekarelik alan üzerinde yeni bir parkı hayata geçirdi.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in yenilikçi yönetim anlayışı ile yeni yapılan parklar her yaş grubuna hitap edebilecek biçimde dizayn ediliyor. Latif Emekli Caddesindeki yeni parkta, 2021 yılı içerisinde hayata geçirilen 10 yeni parkta olduğu gibi farklı oyun gruplarına ve sosyal donatı alanlarına yer verildi.

Latif Emekli Caddesine yeni yapılan parka 11 adet kamelya yerleştirildi. Oturma bankları, spor alanları, çocuk oyun setleri ile park vatandaşların ihtiyacını tam olarak karşılayabileceği şekilde hayata geçirildi. Parklarda güvenliği önemseyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, parkın günün her saatinde vatandaşlara hizmet vermesi için tüm noktalarında ışıklandırma çalışması yaptı.

Şehrin adını yeşil Aksaray sloganı ile tekrar özdeşleştirmeye yönelik çalışmalar yapan Başkan Dinçer, Belediye ekiplerine verdiği talimatla Latif Emekli Caddesinde yeni yapılan parkta 120 adet, dişbudak, karaçam, armut ve şeker akçaağacının toprakla buluşturulmasını sağladı.

Kurtuluş, Bahçeli ve Laleli Mahallesi sakinlerinin yoğun ilgi ile kullanabileceği yeni parka 570 metre uzunluğunda yapılan yürüyüş yolunun zemini kauçuk kaplama ile yapıldı.

Aksaray Belediyesi, Latif Emekli Caddesine kazandırdığı yeni parkında yapımını tamamlayarak şehir genelinde park sayısının 261’e yükselmesini sağladı. Yeni park yapımlarının devam edeceğinin bilgisini Paylaşan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, mevcutta bulunan 261 parkın bakımlarının sürekli Belediye ekiplerince yapıldığını duyurdu.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021