SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında Aksaray’da konferans düzenlendi

Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında Aksaray’da konferans düzenlendi

A - +

Aksaray Haberleri - 17.04.2015 - 16:43

Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında Aksaray’da konferans düzenlendi

Aksaray Müftülüğünce Kültürpark Kapalı Düğün Salonunda düzenlenen konferans programı saygı duruşu ve istiklal Marşının söylenmesi ardından Kuran-ı Kerim tilaveti ile devam etti. Aksaray Müftü Vekili Sait Çavuşoğlu yaptığı açılış konuşmasında, her yıl düzenlenen Kutlu Doğum etkinliklerinin insanları yenilenmeye, güzelliğe, iyiliğe hayra olan her şeyi en güzel şekilde yerine getirmeye vesile olduğunu söyledi.

Çavuşoğlu, 2015 yılında ‘Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı’ konu temasında panel, konferans programları gerçekleştirildiğini söyledi.

Düzenlenen konferans programına konuşmacı olarak katılan Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan Altıntaş, Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Orhan Çöken, Yard. Doç.Dr. Ali Öğe tarafından ‘Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı’ konu başlığında katılımcılara Hz. Peygamberin hayatı ve insanların birbirlerine olan görevleri bu görevleri yaparken uyulması gereken kurallar hakkında bilgiler verdiler.

Konferansa Vali Şeref Ataklı, Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Akın, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ay, Aksaray Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mustafa Acar Müftü Vekili Sait Çavuşoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021