SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kurbanlık Alışverişinde Dolandırıcılara ve Hırsızlara Karşı Duyarlı Olun

Kurbanlık Alışverişinde Dolandırıcılara ve Hırsızlara Karşı Duyarlı Olun

A - +

Aksaray Haberleri - 28.08.2017 - 9:37

Kurbanlık Alışverişinde Dolandırıcılara ve Hırsızlara Karşı Duyarlı Olun

Aksaray İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince Kurban Bayramında vatandaşların güvenli ve huzurlu geçirmelerini sağlamak amacıyla hayvan pazarında muhtemel kurbanlık alışverişlerinde dolandırıcıların sahte para ile dolandırma olaylarına karşı vatandaşlara ve kurbanlık hayvan satıcıları bilgilendirilmiş ve bilgilendirme broşürleri dağıtılmıştır.

Broşürde vatandaşlarımıza ve kurbanlık hayvan satıcılarına sahte paranın nasıl anlaşılabileceğine, hırsızlık ve dolandırıcılık teknikleri ve bu tekniklerin nasıl anlaşılabileceği, üzerlerinde bulunan nakit varlıkların muhafazası vb. hususlara yer verilmiş, aynı zamanda ilgililerle yüz yüze bilgilendirme yapılmıştır.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan bu tür faaliyetlerle vatandaşlarımızın mağdur olmamaları sağlanmaya, alınan tedbirlerle idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın huzur ve güven içerisinde geçmesi temin edilmeye çalışılmaktadır.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021