SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kısa Çalışma Ödeneği ödemeleri başladı

Kısa Çalışma Ödeneği ödemeleri başladı

A - +

Aksaray Haberleri - 06.05.2020 - 13:49

Kısa Çalışma Ödeneği ödemeleri başladı

Pasif İşgücü Programında yer alan Kısa Çalışma Uygulaması, İşsizlik Ödeneği ve Nakdi Ücret Desteği ilimizde yoğun ilgi görmektedir.

Bu doğrultuda çok ivedi bir şekilde mesai mefhumu gözetilmeden vatandaşlarımızın ödeme planı hazırlanmıştır. Bilhassa kısa çalışma ödemeleri, IBAN numaralarını bildiren vatandaşlarımızın banka hesaplarına, IBAN numaralarını bildirmeyen veya eksik hatalı bildiren vatandaşlarımızın ise T.C. Kimlik Numaralarının son hanelerine göre ödenecek olup;

*T.C. kimlik numarası 0 ve 2 ile biten vatandaşlarımız 05.05.2020 tarihi itibarıyla,

*T.C. kimlik numarası 4 ve 6 ile biten vatandaşlarımız 06.05.2020 tarihi itibarıyla,

*T.C. Kimlik Numarası 8 ile biten vatandaşlarımız 07.05 2020 tarihi itibarıyla PTT şubelerinden ödemelerini alacaklardır.

İşverenlerimiz tarafından İşkur İl Müdürlüğümüze bildirilen IBAN numaralarında eksik veya hatalı bir durumun söz konusu olması veya IBAN numaralarını bildirilmemesi nedeniyle gerekli güncelleme işlemlerinin yapılabilmesi için işverenlerin bizzat www.iskur.gov.tr adresinden gerekli güncellemeleri yapması imkanı tanınmıştır.

Ayrıca ALO 170 ve e-Devlet aracılığıyla IBAN güncelleme işlemleri gerçekleştirilebilmektedir. IBAN numaralarının bizzat kişiye ait olması gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021