SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kılıç, Başkanlık Sisteminden Sonraki Süreci Anlattı

Kılıç, Başkanlık Sisteminden Sonraki Süreci Anlattı

A - +

Aksaray Haberleri - 25.12.2018 - 11:18

Kılıç, Başkanlık Sisteminden Sonraki Süreci Anlattı

Aksaray İl Genel Meclisi AK Parti Grup Başkanı Celalettin Kılıç, Türkiye İl Genel Meclis üyeleri Birliğinin Antalya-Lara Miracle Resort Otel de 17. sini düzenlediği 5302 sayılı kanun kapsamında İl Özel İdare Hizmetlerinin Yürütülmesi, Cumhurbaşkanlığı sistemine geçiş sürecinde, İl Özel İdareleri Ve Yerel Yönetimler, İl Özel İdarelerinin gelecekteki yeri ve genel değerlendirme konulu panelde seminerist olarak katıldı.

Eski bakanlardan ; Vecdi Gönül, Güldal Akşit, Muzaffer Ecemiş, İç İşleri Bakanlığı Daire Başkanı ve Vilayetler Birliği Genel sekreteri Şefik Aygöl, eski Emniyet Genel Müdürü ve milletvekili Saffet Arıkan Bedük, Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Valiler Yusuf Ziya Göksu, Halil İbrahim Daşöz, Muammer Türker ile birlikte Celalettin Kılıç 3. Oturumda sunum ve yapmak üzere Vilayetler Birliğinin dünü bugünü ve başkanlık sisteminden sonra İl Özel İdareleri işlemleri kanunla yapılan değişiklikler hakkında bilgilendirme ve Aksaray İl Özel İdaresi çalışmaları ile ilgili konuşmacı olarak katıldı. Aksaray İl Genel Meclis Üyelerinin çoğunun da katıldığı toplantıya Türkiye genelinde yaklaşık 30 ilden İl Genel Meclis Başkanı, il Genel Meclis Üyeleri, İl Özel İdareleri Genel Sekreterleri ve Müdürler katıldığı toplantı çok verimli ve faydalı geçtiği ifade edildi. Toplantı sonunda alınan kararlar rapor haline getirilerek İç İşleri Bakanlığına sunulacağı bildirildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021