SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Kıbrıs’lı Başkan Aksaray’a Hayran Kaldı

Kıbrıs’lı Başkan Aksaray’a Hayran Kaldı

A - +

Aksaray Haberleri - 13.09.2017 - 14:01

Kıbrıs’lı Başkan Aksaray’a Hayran Kaldı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinin İskele İlçesi Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, ailesi ile birlikte geldiği Aksaray’da Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı’yı makamında ziyaret etti.

İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu, Başkan Yazgı ile yaptığı görüşmede Aksaray’ın hızla gelişen çok güzel bir şehir olduğunu belirterek, şehre yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Yazgı ve ekibine Teşekkür etti.

Başkan Yazgı ise İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu ve ailesine nazik ziyaretlerinden dolayı Teşekkür etti ve karşılıklı görüş alış verişinde bulunarak Aksaray’a yaptığı projeler hakkında önemli bilgiler aktardı.

Başkan Yazgı yapılan görüşmelerin ardından İskele Belediye Başkanı Sadıkoğlu’na ziyaretinin anısı olarak Ulu Cami ve Eğri Minare maketlerini hediye etti.

Belediyede yapılan ziyaretin ardından Aksaray Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, eşi Hasibe Yazgı ile birlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve ailesine, Tarihi Zinciriye Medresesini ve Kadın Koordinasyon Merkezini gezdirdi.

Başkan Yazgı, Kadın Koordinasyon Merkezi’nin faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. Misafir Belediye Başkanı Sadıkoğlu, Aksaray Belediyesinin yaptığı çalışmaları çok beğendiğini ve takdirle karşıladığını ifade etti.

Misafir Başkan Sadıkoğlu ve ailesi ziyaret kapsamında Kılıçaslan Parkı ile Seyir Terasını da gezdi. Başkan Yazgı, seyir terasından Aksaray manzarasının harika olduğunu ifade ederken, Kıbrıslı Başkan Sadıkoğlu, Aksaray’a her yönüyle hayran kaldıklarını özellikle vurguladı ve Başkan Yazgı ile eşi Hasibe Yazgı’yı Kıbrıs’a İskele ilçesini görmeye davet etti.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021