SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Karacaer’den OSB’ye Raylı Sistem Müjdesi

Karacaer’den OSB’ye Raylı Sistem Müjdesi

A - +

Ana Manşet - 04.02.2024 - 19:36

Karacaer’den OSB’ye Raylı Sistem Müjdesi

Aksaray Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesi’ni şehrimize bağlayan yol güzergâhında, kendi aracı ile trafik yoğunluğunu videolu paylaşımı ile dikkatleri çeken İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı KARACAER, trafiği rahatlatacak projeyi açıkladı.

“Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesini “Hafif Raylı Sistem” ile Aksaray’a bağlayacağız.”

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer,  Aksaray Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesi yol güzergâhı başta olmak üzere, şehir merkezinde uzun süredir var olan ulaşım sorununu çözmek için büyük adımlar atmaya hazırlanıyor.

Organize Sanayi Bölgesi ulaşım projeleri ile ilgili bilgi veren İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul KARACAER, “Aksaray Organize Sanayi Bölgesi ulaşım projesini hak ediyor. Organize Sanayi Bölgesini ve Yeni Sanayi Sitesi’ni, Hafif Raylı Sistemle Aksaray’a bağlayacağız. Şehrimizin trafik sorunlarına odaklanıyoruz. Özellikle akşam saatlerinde yoğun trafik yaşanan Acem Caddesi ve Selçuk Bulvarı’nı birbirine bağlayan kavşağa Şehit Üsteğmen Gökhan DELEN alt geçidini inşa edeceğiz. Alparslan TÜRKEŞ Bulvarı’nı Ve Acem Caddesini Birbirine bağlayan kavşakta oluşan trafik yoğunluğunu gidermek için Alparslan TÜRKEŞ alt geçidi inşa edeceğiz. Organize Sanayi Bölgesi Ulaşım projelerimizle, gelişen ve büyüyen Şehrimizin en önemli sorunlarından biri haline gelen trafik ve ulaşım güvenliği sorunu tarihe karışacaktır.  Organize Sanayi Bölgesi ve Yeni Sanayi Sitesini şehrimize bağlayan 11 kilometrelik yolda 3 ayrı alt geçit ve Hafif Raylı Sistem projemiz ile trafik sorununu tarih olacaktır.” dedi.

İYİ Parti Aksaray Belediye Başkan Adayı Tuğrul Karacaer liderliğinde ki Aksaray Belediyesi’nin, şehir genelinde ki trafik yoğunluğunu hafifletmek ve toplu taşıma olanaklarını hafif raylı sistemle geliştirmek amacıyla kapsamlı bir ulaşım projesini hayata geçirmeyi hedeflediği belirtildi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021