SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » İYİ Parti İl Başkanı Türemiş; 10 Nisan Polis Günü kutlu olsun

İYİ Parti İl Başkanı Türemiş; 10 Nisan Polis Günü kutlu olsun

A - +

Aksaray Haberleri - 09.04.2018 - 14:25

İYİ Parti İl Başkanı Türemiş; 10 Nisan Polis Günü kutlu olsun

İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Özhan Türemiş; Yetkilerini anayasa ve yasalardan aldığı güçle ülkemizin bölünmez bütünlüğünü koruma ve kollama, halkımızın can ve mal emniyetini koruma, ülkede huzur ve güven ortamını sağlama, suç işlenmesinin önleme ve işleyenleri adalete teslim etme hususunda 173 yıldır çok büyük özveri ile gece gündüz demeden başarılı bir şekilde çalışmaktadırlar.

Her anlamda köklü bir deneyime ve birikimine sahip Emniyet Teşkilatımız modern koşulların gerektirdiği her türlü teknik ve idari donanıma sahip bir şekilde başarıyla hizmet vermektedir. Emniyet Teşkilatımız ve polislerimiz Anayasal hukuk düzenini sağlamak, Atatürk ilkeleri ışığında özgürlükçü demokratik düzenin en önemli teminatlarından birini oluşturmaktadır. Bu güveni korumak ve halkın güvenlik hizmetleri konusundaki memnuniyetinin yüksek tutmak için emniyet mensuplarımız her zaman hassasiyetle hareket etmektedirler.

Ülkemizdeki huzur ve güvenini sağlayan Emniyet teşkilatımıza ve Polislerimize karşı bizlerde vatandaşlık görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirip, destek ve yardımcı olalım ki ülkemizdeki güven, istikrar ve huzurumuz devam etsin. Polise saygı, Devlete saygıdır. Herkesin Polisi Kendi Vicdanıdır diyerek, Türk Polis teşkilatımızın kuruluşunun 173. yıldönümünde, canını bu aziz vatan için hiç çekinmeden feda eden ve feda etmeye hazır olan polislerimizin 4-10 Nisan Polis haftası ve 10 Nisan Polis gününü en içten duygularımla kutluyor; Vatan, Millet ve Bayrak uğruna kanlarıyla topraklarımızı sulayarak mukaddes kılan tüm Şehit polislerimize ve Ebediyete intikal etmiş bütün meslek mensuplarına Allahtan rahmet diliyor, Gazilerimize ise şükranlarımı sunuyorum.

Emniyet Teşkilatımızın kuruluş yıldönümü ve 10 Nisan Polis Günü kutlu olsun. Tüm Polislerimize hayatlarında sağlık, başarı ve mutluluklar dilerim.”

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021