Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » İYİ Parti Aksaray İl Yönetimini Açıkladı

İYİ Parti Aksaray İl Yönetimini Açıkladı

A - +

Ana Manşet - 16.10.2023 - 23:16

İYİ Parti Aksaray İl Yönetimini Açıkladı

İYİ Parti Aksaray İl Yönetimini Açıkladı. Yemekli bir basın toplantısı düzenleyen İYİ Parti Aksaray il Başkanlığı yeni yönetimini tanıttı.

Toplantıda bir konuşma yapan İYİ Parti Aksaray İl Başkanı Sercan Belgemen;

Bildiğiniz üzere, 30 Ağustos 2023 tarihi itibariyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener Hanımefendinin takdirleriyle, İYİ Parti Aksaray İl Başkanı olarak görevlendirilmiş bulunmaktayım. Bu kutlu vazifeyi devraldığımız ilk günden itibaren, bundan sonra da olacağı gibi, Aksaray için en iyi olanı yapmak üzere hiç vakit kaybetmeden çalışmalarımıza başladık.

Yönetim kadromuzu oluşturmak üzere yola çıkarken; samimiyetimizi, inanmışlığımızı ve azmimizi ortaya koyduk. Sayın Genel Başkanımıza, partimize ve kendimize olan güvenimizi anlattık. Bütün bu hassasiyetlerimizi bizimle paylaşacak, iyi ve cesur dava arkadaşları aradığımızı, partimize Aksaray’da zafer kazandıracak iradeye ve imana sahip bir yönetici kadrosu arzuladığımızı ifade ettik.

Aksaray’ımıza yakışır, en iyi ve en güçlü ekibi oluşturmak için ince eledik, sık dokuduk. Nihayet çalışmalarımız meyvesini verdi ve şükürler olsun ki Cenabı Hak, bizleri; her biriyle bir arada olmaktan gurur duyduğum, şehrimizin örnek şahsiyetlerinden oluşan Yönetim Kurulumuzu kamuoyuna takdim edeceğimiz bu kutlu güne kavuşturdu.

Parti teşkilatımız için son derece önemli olan bugün, inanıyorum ki, şehrimiz için de tarihi bir dönüm noktası olacaktır.

Çünkü bugünden sonra, Aksaray siyasetinde kartlar yeniden karılacaktır. Bugün burada bulunan yönetim kadromuz, gelecek dönemde Aksaray siyasetine yön verecektir. İktidarı ve muhalefetiyle hemşerilerimizin oylarına talip olan, Aksaray’da siyaset yapan herkes, İYİ Parti’nin gücünü ve etkisini dikkate almak, adımlarını ona göre atmak zorunda kalacaktır.

Bu kutlu gün; Aksaray’ı bilmeyen, yıllardır şehrimizin sorunlarını görmezden gelen, hemşerilerimizin talep ve şikâyetlerine kulak asmayan; çiftçimizi, sanayicimizi, esnafımızı ve gençlerimizi çaresizliğe terk eden AKP’li yöneticiler için de, sonunbaşlangıcı olacaktır.

Çünkü bizler; bugünden itibaren, verilen her vaadin, tutulmayan her sözün Aksaray halkı adına takipçisi olacağız. Yandaşlara verilen ihaleleri, çöpe dönüşen yatırımları, peşkeş çekilen kamu kaynaklarını ve eşini-dostunu zengin edenleri bir bir gün yüzüne çıkaracağız!

Nerede bir hukuksuzluk, bir yolsuzluk, ya da bir ihmal görürsek, derhâl başlarına dikilip, Aksaray halkı adına hesap soracağız! Kapalı kapılar ardında dönen dolaplardan, kirli pazarlıklardan halkımızın haberdar olmasını sağlayacağız!

Bugün burada ortaya koyduğumuz irade ve başlattığımız mücadele, “Aksaray’dan ceketimi koysam kazanırım” diyenlere, artık o ceketin içinde adam gibi bir adam olmadan seçim kazanamayacaklarını öğretecektir. Yıllardır Aksaraylıyı boş vaatlerle oyalayanlar, ya vaatlerini yerine getirecekler ya da o ceketi alıp işgal ettikleri makamları terk etmek zorunda kalacaklardır.

Öte yandan; İYİ Parti Aksaray ailesi olarak bir araya geldiğimiz bu toplantı, partimizin mutlak zaferiyle sonuçlanacak olan önümüzdeki yerel seçimlere yönelik çalışmalarımız için de bir başlangıç niteliğindedir ve açık bir meydan okumadır.

14 Mayıs genel seçimlerinde partimiz, şehrimizde doğru adayla ülke genelindeki en yüksek oyunu alırken ülke genelinde de yaklaşık %10 oy almış ve güçlü bir muhalefet partisi olarak TBMM’ye girmiştir.  Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in her yerde,“doğru aday, kazanacak aday” vurgusu yapmasına rağmen, Sayın Kılıçdaroğlu kendi tabanını da karşısına alarak, bu çağrıya kulak asmamış, adeta şahsi hırslarına yenik düşerek bildiğini okumuş ve neticede ülkemizi AKP iktidarına kendi elleriyle teslim etmiştir. Seçim sonuçları açıkça göstermiştir ki Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener bir kez daha haklı çıkmıştır.

Ülkemizi karanlığa sürükleyen AKP iktidarına son verme gayesi ve mevcut hükümet sistemi, Cumhurbaşkanlığı seçiminde ittifak içerisinde yer alma ihtiyacı doğurmuşsa da, neticede ülkemiz için ittifaktan beklenen faydanın sağlanamamış olması, partimizi yerel seçimlere “hür ve müstakil olarak” girme kararı almaya sevk etmiştir.  Sayın Genel Başkanımızın bu kararı, parti teşkilatlarımızın tamamında büyük bir heyecan uyandırmıştır. Bizler de, İYİ Parti Aksaray Teşkilatı olarak Partimizin en güçlü olduğu illerden biri olmanın verdiğigüç ve gururla, önümüzdeki yerel seçimlere “hür ve müstakil” bir şekilde girecek olmanın heyecanını taşımaktayız.

Buradan yerel seçimlerde şehrimizi yönetmeye talip olacak tüm siyasetçilere ve adaylara da seslenmek istiyorum. Biliniz ki; cesurlar ve iyiler hareketi olan İYİ Parti’nin Aksaray teşkilatı, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ortaya koyduğu “önce millet, önce memleket” şiarıyla, vazifeyi her türlü menfaatten ve makamdan üstün tutarak bu şehre hizmet etmek, Aksaray’ın hakkını söke söke almak için “hür ve müstakil olarak” siyaset sahnesindedir ve dimdik ayaktadır!

Aksaray’ın hak ettiği yere gelebilmesinin, hak ettiği değere kavuşmasının ancak ve ancak liyakatli yöneticiler sayesinde mümkün olabileceğine inanıyoruz. Yapılmayan yollarımız, komşu illere kaptırılan kamu yatırımları, hemşerilerimizin boğuştuğu sorunlar ve şehrimizin yeterince tanınmamış olması, hep bu liyakatli yönetici eksikliğinden kaynaklanmaktadır.

Bu nedenle, önümüzdeki yerel seçimler başta olmak üzere bundan sonraki her seçimde Aksaray’ımızı çağdaş, modern, zengin ve refah düzeyi yüksek bir il haline getirecek projelerle ve bu projeleri gerçekleştirebilecek iradeye sahip kadrolarla, hemşerilerimizin huzuruna çıkacağız.

Yüce Türk Milleti’nin milli ve manevi değerlerine gönülden bağlı, Aksaray halkına hizmet etmeyi kendisine vazife bilen, aynı zamanda tecrübeli, liyakatli ve donanımlı adaylarımızla, hemşerilerimizin oylarına talip olacak ve Allah’ın izniyle zafere ulaşacağız.

Kıymetli gönüldaşlarım,

Cesurlar ve iyiler hareketi olan partimizin değerli mensupları,

Derdimiz, memleketimize ve Yüce Türk Milleti’ne hizmet etmektir. Mücadelemiz, şehrimizde huzurun, adaletin ve hoşgörünün hâkim olmasını sağlamak üzeredir.

Bu nedenle; şehrimizde kin, düşmanlık, ötekileştirme, ayrıştırma, adam kayırma, hukuksuzluk ve hamasetin zerresini dahi istemiyoruz.

Bizler; daima ilkeli, adil ve sorumluluk sahibi bir siyaset anlayışı içerisinde hareket edeceğiz.

Partimiz seçimi kazanıp yönetimi devralana kadar, samimiyetle şehrimize hizmet etmek isteyen, hukuku ve adaleti gözeten herkesin, parti ve siyasi görüş ayrımı yapmadan yanında olacak, yapılan güzel işlere hem maddi hem de manevi açıdan tam destek vereceğiz.

Aynı şekilde, seçimi kazandıktan sonra da, şehrimizin tüm paydaşlarıyla birlikte Aksaray’ımızı kalkındırmak, bu topraklarda iyiliği, adaleti, hoşgörüyü, kardeşliği huzuru ve refahı hâkim kılmak için var gücümüzle çalışacağız.

Memleketimiz için son derece önemli bir dönüm noktası olan 2024 yerel seçimlerine kadar, gece uyumayacak, gündüz yorulmayacağız. Çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız.

Gönülden inanıyorum ki; Genel Başkanımız ve liderimiz Sayın Meral Akşener’in başlattığı bu cesurlar ve iyiler hareketinin zaferi yakındır.

Bu hareketi Aksaray’da zafere taşıyacak olan il yönetim kurulumuzun; vatanımıza, milletimize ve Aksaray’ımıza hayırlı olmasını diliyorum hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum.

Cenabı Hak, yar ve yardımcımız olsun.

 

İYİ PARTİ YÖNETİMİ

 

YÖNETİM KURULU ÇİZELGESİ
İYİ PARTİ AKSARAY İL BAŞKANLIĞI
SIRA NO:ADI SOYADIÖĞRENİM DURUMUMESLEK SANATGÖREV
SERCAN BELGEMENLİSANSİŞ İNSANIİL BAŞKANI
1NACİYE AKKUŞ TÜRKYÜKSEK LİSANSECZACIKADIN KOLLARI BAŞKANI
2BÜLENT GÜLÜMLİSEESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
3YUSUF ERGÜNLİSANSKURUM MÜDÜRÜYÖNETİM KURULU ÜYESİ
4ERDEM ÇUBUKÇULİSEESNAF/EMLAKÇIYÖNETİM KURULU ÜYESİ
5ATİLLA MUHSİN GEMİCİLİSANSMAKİNA MÜH.YÖNETİM KURULU ÜYESİ
6ABDULAKDİR ACUNORTAOKULESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
7ALİ AKÇALİSEESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
8MUSTAFA KORKUTLİSANSAVUKATYÖNETİM KURULU ÜYESİ
9BAYRAM ALİ VURAL MUŞTULİSANSİÇ MİMARYÖNETİM KURULU ÜYESİ
10CUMA HANLİSEMEDİKALYÖNETİM KURULU ÜYESİ
11DERVİŞ KARAKUŞORTAOKULŞANTİYE ŞEFİ/EMEKLİYÖNETİM KURULU ÜYESİ
12EVREN ERKANLİSANSECZACIYÖNETİM KURULU ÜYESİ
13GÖKHAN GÜLDALLILİSANSMAKİNA MÜH.YÖNETİM KURULU ÜYESİ
14HASAN YILDIZLİSEESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
15HAYRİ TOPAÇÖNLİSANSESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
16HİLATİ KARAKÖYÖNLİSANSEMEKLİ MEMURYÖNETİM KURULU ÜYESİ
17HÜSEYİN SOĞUKPINARLİSANSMİMARYÖNETİM KURULU ÜYESİ
18İBRAHİM TIPIRDAMAZLİSANSAVUKATYÖNETİM KURULU ÜYESİ
19KAMİL KİBRİTLİSANSESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
20MEHMET ALİ ÖZTÜRKLİSANSTERCÜMANYÖNETİM KURULU ÜYESİ
21MEHMET BAŞOLLİSANSESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
22MEHMET GÖKTAŞORTAOKULESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
23MUHAMMET AKBULUTLİSANSAVUKATYÖNETİM KURULU ÜYESİ
24MURAT ALİ DOLULİSEEMEKLİYÖNETİM KURULU ÜYESİ
25MURAT ENGİNLİSANSMAKİNA MÜH.YÖNETİM KURULU ÜYESİ
26MUSTAFA GÜNDOĞDULİSEÖZEL SEKTÖRYÖNETİM KURULU ÜYESİ
27MUSTAFA KAFADARLİSESAĞLIK SEKTÖRÜYÖNETİM KURULU ÜYESİ
28NADİ ULULİSEESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
29ORHAN BİŞKİNORTAOKULTARIM/HAYVANCILIKYÖNETİM KURULU ÜYESİ
30RAMAZAN AYDINLİSANSBİLGİSAYAR MÜH.YÖNETİM KURULU ÜYESİ
31SAMİ UYARLİSANSİNŞAAT MÜHYÖNETİM KURULU ÜYESİ
32SERHAT SOYSALLİSANSSİGORTACIYÖNETİM KURULU ÜYESİ
33SITKI TIPIRDAMAZLİSANSANADOLU A.Ş YÖNYÖNETİM KURULU ÜYESİ
34VEHBİ KARACAERLİSANSAVUKATYÖNETİM KURULU ÜYESİ
35YALÇIN GÜZELLİSEİŞÇİYÖNETİM KURULU ÜYESİ
36YASİN AKSAMAZLİSEESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
37YUSUF ARIBAŞORTAOKULESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
38YUSUF KAŞLİSEEMEKLİ MEMURYÖNETİM KURULU ÜYESİ
39ALPTEKİN ÇALIŞKANLİSANSBANKACILIKYÖNETİM KURULU ÜYESİ
40HİKMET YILMAZLİSANSTİCARET-ESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
41AYDIN ÇAPACILİSEESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
42KADİR ARIİLKOKULESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
43RAMAZAN DİNÇLİSEEMLAK İNŞAATYÖNETİM KURULU ÜYESİ
44TANER SALİHİLİSANSMÜTAHİTYÖNETİM KURULU ÜYESİ
45MEHMET DAĞLİSEECZANE TEKNİSYENİYÖNETİM KURULU ÜYESİ
46SERDAL EROĞLULİSENAKLİYATYÖNETİM KURULU ÜYESİ
47İBRAHİM SARILİSEESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
48NUSRETLİSEEMEKLİYÖNETİM KURULU ÜYESİ
49RECEP UYMAZLİSANSTİCARET-ESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
50ALİ DEDE ÖZTÜRKLİSEEMLAKYÖNETİM KURULU ÜYESİ
51MUSATAFA BOZOKLULİSEESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
52MELİKŞAH YILDIZLİSANSVETERİNER HEKİMYÖNETİM KURULU ÜYESİ
53ÖMER ATUĞLİSANSECZACIYÖNETİM KURULU ÜYESİ
54GÜRHAN VAZLİSANSECZACIYÖNETİM KURULU ÜYESİ
55CANDEMİR ARIBAŞLİSANSMALİ MÜŞAVİRYÖNETİM KURULU ÜYESİ
56MUSTAFA GÖKKAYALİSANSESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
57RAMAZAN OKUTANLİSANSKİMYA MÜHENDİSİYÖNETİM KURULU ÜYESİ
58KAŞİF ALTINSOYLİSANSAVUKATYÖNETİM KURULU ÜYESİ
59YASİN ERKÇİLİSANSTİCARET-ESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
60FATİH KÖSELİSANSHARİTA MÜHENDİSİYÖNETİM KURULU ÜYESİ
61KAMİL DURUORTAÖĞRETİMESNAFYÖNETİM KURULU ÜYESİ
62AHMET BAŞBUĞORTAOKULÇİFTÇİYÖNETİM KURULU ÜYESİ
63RASİM ÜNLİSANSÖĞRETMENYÖNETİM KURULU ÜYESİ
64REŞAT TUCUKLİSANSEMEKLİ MEMURYÖNETİM KURULU ÜYESİ
65HASAN BASRİ AKÇALİSANSZİRAAT MÜHENDİSİYÖNETİM KURULU ÜYESİ
66HAVA DİNÇLİSESÜRÜCÜ KURSU SAHİBİYÖNETİM KURULU ÜYESİ
67GÜLDEN MUTLUÖN LİSANSEV HANIMI/YATIRIM DNŞMNYÖNETİM KURULU ÜYESİ
68FUNDA YÜCEANTLİSEEV HANIMIYÖNETİM KURULU ÜYESİ
69NURHAN USLUYÜKSEK LİSANSÖĞRETMENYÖNETİM KURULU ÜYESİ
70İLKNUR OĞULÖNLİSANSEV HANIMI/MODELİSTYÖNETİM KURULU ÜYESİ
71BEYHAN TUNCAÖNLİSANSEMEKLİ/MALİYEYÖNETİM KURULU ÜYESİ
72PINAR İZGÜYÜKSEK LİSANSHEMŞİREYÖNETİM KURULU ÜYESİ
73BELKIS BABACANLİSEEV HANIMIYÖNETİM KURULU ÜYESİ
74FADİME ALTINSOYİLKOKULEV HANIMIYÖNETİM KURULU ÜYESİ
75TUĞBA KARAGÖZLİSANSMİMARYÖNETİM KURULU ÜYESİ
76TACİNUR ÖZTÜRK GÜLSEVENLİSANSMİMARYÖNETİM KURULU ÜYESİ
77ÖZLEM ÖRSLİSANSÖĞRETMEN-EV HANIMIYÖNETİM KURULU ÜYESİ
78MEHTAP BELLİKLİLİSEEV HANIMIYÖNETİM KURULU ÜYESİ
79SALİHA EROĞLUORTAOKULEV HANIMIYÖNETİM KURULU ÜYESİ
80MERT ÖZDEMİRYÜKSEK LİSANSEMLAKYÖNETİM KURULU ÜYESİ
81MUHAMMET ALİ SUNGURLİSANSSERBEST MESLEKYÖNETİM KURULU ÜYESİ
82MUAMMER KOÇLİSANSSERBEST MESLEKYÖNETİM KURULU ÜYESİ
83 UFUK ÖĞRETİCİLİSANSMUHASEBEYÖNETİM KURULU ÜYESİ
84HÜSEYİN OKUMUŞLİSANSAVUKATYÖNETİM KURULU ÜYESİ
85İSMAİL İNCELİSANSOTO GALERİYÖNETİM KURULU ÜYESİ
86BAHATTİN YÜCELLİSANSSERBEST MESLEKYÖNETİM KURULU ÜYESİ
87İBRAHİM ARSLANLİSANSMUHASEBEYÖNETİM KURULU ÜYESİ
88FATİH ÜNALLİSANSSERBEST MESLEKYÖNETİM KURULU ÜYESİ
89CUMHUR BALLİSANSMUHASEBEYÖNETİM KURULU ÜYESİ
90CEBRAİL ADIRMAZLİSANSSERBEST MESLEKYÖNETİM KURULU ÜYESİ
Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021