SON DAKİKA
Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » “İstikrar İçin Destek Bekliyoruz”

“İstikrar İçin Destek Bekliyoruz”

A - +

Aksaray Haberleri - 23.05.2015 - 9:22

“İstikrar İçin Destek Bekliyoruz”

Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı, Ak Parti İl Başkanı Abdulkadir Karatay ile Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük, örnek sanayi sitesinde esnafları ziyaret etti. Milletvekili adayı Hüyük, istikrarın sürmesi için esnaflardan destek istedi.

Esnaf ziyaretlerini örnek sanayi sitesinde sürdüren Milletvekili adayı Hüseyin Hüyük, site esnaflarıyla hitaben yaptığı konuşmada “Bizleri 7 Haziran seçimlerinde yine önemli bir sınav daha bekliyor. Ülkemizde istikrarın devamı için sizlerin desteğine ihtiyacımız var” dedi.

Sanayi sitesinde ki ziyarete eşlik eden Başkan Haluk Şahin Yazgı ise esnafların hal hatırını sordu ve “Önceki seçimde olduğu gibi bu seçimde de siz esnaf kardeşlerimizin destek ve duasını bekliyoruz” diye konuştu. Başkan Yazgı, Ak partinin gücünü millet alan bir parti olduğunu da ifade edip “Bizim işimiz hizmet, gücümüz millet. Milletimiz desteği ile bu yola çıktık. Önceki seçimlerde halkımız bize hep desteği verdi, bize güvendi. Bizlerde bu güveni boşa çıkarmadık. 7 Haziranda da inşallah Aksaray’ımız da yüksek oy potansiyeli ile 3 vekilimizde meclise göndereceğiz” açıklamasında bulundu.

Sanayi sitesinde esnaflarla sohbet eden Başkan Yazgı, il Başkanı Karatay ve milletvekili adayı Hüyük, ziyaret ettikleri esnafların istek ve önerilerini dinleyip hayırlı kazançlar diledi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

SON DAKİKA

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021